U susretu 14. kola Druge hrvatske nogometne lige u Vinkovcima su nogometaši Cibalije i Hrvatskog dragovoljca odigrali 1:1. Cibalija je povela u 37. minuti pogotkom Ivana Galića. Samo četiri minute kasnije gosti su izjednačili, a strijelac je u 41. minuti bio Jan Doležal, što je bio rezultat s kojim su igrači otišli na odmor, a ispostavilo se na kraju i konačni rezultat utakmice.

“Prava prvenstvena utakmica. Bila je više borbena nego lijepa za oko. Imali smo malo veću inicijativu i šteta je što nismo u nekim situacijama malo bolje reagirali. Opet nam se ponavlja greška i koja nam se potkrade svaku utakmicu da naših pet obrambenih ugrača u svojih šesnaest metara prime gol protiv dvojice protivnika.”, kazao nam je po završetku utakmice trener Vinkovčana Davor Mladina, dodavši kako je njegova momčad mlada i neiskusna te mora učiti iz ovih pogrešaka. “Moramo se u polusezoni pojačati, jer fale nam te nijse koje puno na kraju znače.”, zaključio je Davor Mladina.

S ovim bodom Cibalija je i dalje na posljednjem mjestu prvenstvene ljestvice, a u 15. kolu gostuje u Zmijavcima kod momčadi Croatie.