24 C
Vinkovci
Petak, 30. rujna 2022.

Dan otvorenih vrata Razvojne agencije Vukovarsko-srijemske županije

Više od autora

- vl promo-Danas je u prostorijama Razvojne agencije Vukovarsko-srijemske u Vinkovcima održan Dan otvorenih vrata EU projekata. U organizaciji Razvojne agencije i Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova EU te uz podršku Europske komisije, ova se aktivnost provodi u okviru Europskog tjedna s ciljem informiranja javnosti o mogućnostima financiranja iz EU fondova, kao i predstavljanje uspješno provedenih projekata.

“Dani otvorenih vrata Razvojne agencije Vukovarsko-srijemske županije zapravo su prilika da se naši potencijalni i sadašnji korisnici upoznaju s našim poslovanjem, s aktivnostima prema kojima je Razvojna agencija usmjerena i na našu ulogu regionalnog koordinatora”, rekao je viši savjetnik pri Regionalnoj agenciji za razvoj Vukovarsko-srijemske i voditelj projekta “ESI fondovima do održivog razvoja Vukovarsko-srijemske županije”, Krunoslav Srpak.

Ulaskom u Europsku uniju, Hrvatska se orijentirala prema EU fondovima, a na Danima otvorenih vrata je da pokrenu raspravu i populariziraju temu vezanu za pripremu i provedbu projekata.

“Cijeli se ovaj tjedan održava niz različitih događanja u kojima smo organizator, sudionik ili partner u organizaciji – od Regionalnog skupa u ponedjeljak pa zatim imamo svojevrstan završni događaj u petak u Vinkovcima na sajmu EU projekata”, rekla je Zrinka Lončar, voditeljica Odjela za pripremu i provedbu projekata RA VSŽ.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno