10 C
Vinkovci
Petak, 23. veljače 2024.

Grad-Export dobitnik Zlatne kune za najbolju veliku tvrtku na području županije

Više od autora

- vl promo-

Danas s početkom u 11 sati u Županijskoj komori u Vukovaru održana je konstituirajuća sjednica Gospodarskog vijeća Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore.

Na početku sjednice dodijeljena su priznanja Zlatna kuna najuspješnijim trgovačkim društvima u Vukovarsko-srijemskoj županiji u 2021. godini. Zlatnu plaketu u kategoriji malih trgovačkih društava za 2021. godinu dobila je tvrtka Dunavtrans Vukovar. U kategoriji srednjih trgovačkih društava za 2021. godinu zlatnu plaketu dobila je tvrtka Leonhard Moll Vinkovci.

Zlatnu plaketu za najbolje veliko trgovačko društvo u Vukovarsko-srijemskoj županiji, tijekom 2021. godine dobila je tvrtka Grad-Export Vinkovci. 


Za članove Gospodarskog vijeća imenovani su predstavnici 123 tvrtki s područja županije, dok je za novog člana Skupštine Hrvatske gospodarske komore sa područja Vukovarsko-srijemske županije izabran Vladimir Džaja (Noisette d.o.o., Drenovc).

Foto: Dunavtrans

Nazočnima su prezentirane aktivnosti u proteklom razdoblju i planirane aktivnosti Županijske komore Vukovar do kraja ove godine. Župan vukovarsko-srijemski Damir Dekanić čestitao je nagrađenima i novo izabranom gospodarskom vijeću, te predsjedniku.

Pozvao je na suradnju Vukovarsko-srijemske županije i HGK Županijske komore Vukovar kako bi zajedno artikulirali interese, s tvrtkama također treba nastaviti suradnju za lakše ostvarivanje ciljeva, reagiranja na zakonsku regulativu, te otvorenu komunikaciju kao alat za rješavanje problema.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno