4 C
Vinkovci
Četvrtak, 23. ožujka 2023.

Hebem ti je novi ljetni hit grupe Swingers

Više od autora

- vl promo-

Autor Robert Mareković u svojem prepoznatljivom stilu rockabilly majstora, predstavlja još jedno kvalitetno glazbeno ostvarenje s kojim će se publika lako positovjetiti. Naime, autor u pjesmi na zabavan i sebi svojstven način komentira svakodnevicu koju karakteriziraju dnevne frustracije.

Hebem ti je autorov komentar na često shizofrenu društvenu situaciju u kojoj se nekada nalazimo. Odmahnuti rukom na loše vijesti koje plasiraju mediji te uživati u jednostavnosti života Robertov je način kako se odhrvati negativnostima, a novi singl ‘Hebem ti!’ je njegov vapaj inspiriran našom svakodnevnicom.

“Gledajući frustracije i probleme svojih sugrađana, imao sam potrebu vrisnuti i progovoriti o tome, a kako ne sjedim u saboru i nisam političar (Bogu hvala), nego pjevam u Swingersima, tako je snimiti pjesmu bio jedini mogući i legitiman način za to. Pokušao sam na duhovito-gorki način našu, ne baš blistavu, stvarnost pretočiti u format rock and roll pjesme, koliko ona to dopušta u svoje 4 minute. Nadam se da vam je urednici neće cenzurirati, da će vam se song dopasti, ili bar vas nasmijati. Ili naživcirati. Svaka reakcija je dobro došla.”, o novoj pjesmi kaže Robert Mareković.

Glazbu i tekst napisao je Robert Mareković, a producirao Miro Vidović.

Aranžman uz Roberta Marekovića potpisuju Dragoljub Zečević i Zvonimir Bajević.

HEBEM TI [AUDIO]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno