17 C
Vinkovci
Nedjelja, 26. svibnja 2024.

ICTUSU 8 odličja na međunarodnom karate turniru u Križu

Više od autora

- vl promo-
Mario Kurhelec
Mario Kurhelec
mario.kurhelec@novosti.hr

Dana 17.3. u mjestu Križ održan je međunarodni karate turnir „8. KIK KUP RUDOLF PEREŠIN 2024. “ na kojemu je nastupilo 419 natjecatelja iz ukupno 38 klubova s područja Hrvatske , BiH , Mađarske i Slovenije među kojima su nastupili i natjecatelji Športskog karate kluba „ICTUS“ Vinkovci Katja Šmuc, Jan Kuzmanović, Lara Cindrić, Marija Cindrić, Una Ćujo, Aleksej Marjanović, Luka Sičanica, Tena Popović , Kristiana Bekavac, Mirjam Višek i Filip Šarić.

Uspješnim nastupima u svojim kategorijma natjecatelji „ICTUS-a“ osvojili su ukupno 8 odličja i to 3 zlatna, 1 srebrno i 4 brončana odličja.

Nastupivši u katama pojedinačno, u kategoriji mlađi cicibani B, Jan kuzmanović osvojio je zlatno odličje dok je nastupajući u katama pojedinačno u kategoriji cicibani kate B Jan također osvojio zlatno odličje. Nadalje, nastupivši u katama pojedinačno, u kategoriji stariji učenici B, Aleksej Marjanović osvojio je brončano odličje, dok su Tena Popović i Lara Cindrić svojim nastupima u katama pojedinačno u kategoriji mlađe kadetkinje B osvojila svaka po brončano odličje. Nakon navedenih na tatami je u katama pojedinačno u kategoriji juniora izašao Luka Sičanica koji je u vrlo jakoj konkurenciji svojim nastupima osvojio brončano odličje.


Po završetku natjecanja u katama pristupilo se natjecanju u borbama – kumite, kojom prilikom je, u svom prvom natjecanju u borbama, Una Ćujo u kategoriji mlađih učenica -27 kg izvrsnim nastupima osvojila srebrno odličje. Nakon Une u borbama pojedinačno, u kategoriji seniora – 67 kg, nastupio je Filip Šarić koji je tom prilikom osvojio zlatno odličje.

Naprijed navedene natjecatelje na ovome jakom međunarodnom karate turniru vodio je trener Filip Dežić, a sukladno ostvarenim rezultatima natjecatelji Športskog karate kluba „ICTUS“ Vinkovci su na dostojan način predstavljali kako svoj klub tako i Grad Vinkovce, a za napomenuti je kako je dan pored rezultatskih zapaženih ostvarenja obilježilo i druženje s natjecateljima prijateljskog karate kluba „MAX IVANKOVO“ s kojima su ictusovci putovali autobusom na i sa turnira u Križu.

Ostvareni rezultati pokazatelj su kontinuiranog kvalitetnog rada sa svim dobnim skupinama natjecatelja u Športskom karate klubu „ICTUS“ Vinkovci i za očekivati je kako će se navedeno nastaviti i u narednom razdoblju.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno