U Osijeku je, od 3. do 5. svibnja, održano sedmo po redu Međunarodno pjevačko natjecanje Lav Mirski. Natjecanje je to koje nosi ime velikana osječke glazbene povijesti, dirigenta i intendanta HNK, a koje svake godine organizira Umjetnička akademija u Osijeku.

Na natjecanju su nastupili i učenici pjevačkog odjela Glazbene škole Josipa Runjanina Vinkovci, u sljedećem sastavu: Ivona Rapić, Sara Rimac, Ena Edelinski, Antonio Lukačević, Mislav Milinović i Marija Jurić.

Ivona Rapić, sopran, nastupila je u I. kategoriji i osvojila 3. nagradu (76,33 boda), a Ena Edelinski, sopran, također je nastupila u I. kategoriji i osvojila 3. nagradu (70,00 bodova). Pjevanje je održano pod vodstvom prof. Tamare Šarlija.

Sara Rimac, sopran, nastupila je u I. kategoriji i osvojila 2. nagradu (81,00 bodova), Marija Jurić, sopran, nastupila je u III. kategoriji i osvojila 2. nagradu (87,33 boda), Antonio Lukačević, tenor, nastupio je u III. kategoriji i osvojio 3. nagradu (70,00 bodova), dok je Mislav Milinović, bariton, nastupio u II. kategoriji i dobio priznanje (65,00 bodova). Pjevanje je vodila prof. Sanja Čurko, a klavirska pratnja bila je prof. Tamara Krajnović.