17 C
Vinkovci
Nedjelja, 26. svibnja 2024.

Jarminački dragovoljci i veterani postavili 192 sjedalice na tribine

Više od autora

- vl promo-

Sanacija kultnog malonogometnog igrališta u staroj školi u Jarmini izvrsno napreduje, priopćio je ovih dana općinski načelnik Goran Ileković.

Nakon što je uređena ograda, sanirane su tribine i zid, rekonstruirana je rasvjeta na igralištu i sagrađen invalidni pristup, a početkom tjedna postavljena je i gumena podloga što je, napominje Ileković, izuzetno skup i mukotrpan posao.

“Sve vas skupa molim da se strpimo još nekoliko dana i ne prelazimo preko igrališta u staroj školi kako ne bismo stvarali oštećenja i probleme. Vrlo skoro će biti prilike za radost i zadovoljstvo svih. Molim podijelite ovu vijest dalje da dođe do što većeg broja mještana. Hvala“, poručio je na svojoj Facebook stranici.A kako bi popularno jarminačko malonogometno igralište zasjalo u još većem sjaju, u proteklih nekoliko dana dragovoljci i veterani su također dali ogroman doprinos na igralištu te su postavili ukupno 192 sjedalice na tribine koje su prethodno obojali.

Svaka slika govori više od tisuću riječi, pa načelnik poziva sve mještane da redovno prate njegove društvene mreže na kojima aktivno objavljuje sve aktualnosti koje se tiču radova na igralištu, njihovog napretka, ali i iznosa kako bi sve bilo transparentno.

Foto: Goran Ileković
Foto: Goran Ileković

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno