20 C
Vinkovci
Nedjelja, 19. svibnja 2024.

Jennifer Lawrence je Crveni vrabac!

Više od autora

- vl promo-


Temeljeno na bestseleru New York Timesa, radnja se odvija se u suvremenoj Rusiji, a prati život Dominike Egorove (Jennifer Lawrence), časnice ruske obavještajne službe koja pokušava preživjeti u post-sovjetskoj obavještajnoj džungli.

Dominika Egorova je puno toga. Predana kći koja će zaštitit svoju majku pod svaku cijenu. Prima balerina koja je svoj um i tijelo dovela do apsolutnih granica. Stručnjakinja u zavođenju i manipulaciju.
Kada zbog ozljede mora prestati sa svojom karijerom, Dominika i njena majka bivaju suočene s neizvjesnom i tamnom budućnošću.

Protiv njezine volje naređeno joj je se prijavi u Sparrow School, tajnu obavještajnu službu koja obučava mlade i izuzetna ljude da koriste svoje tijelo i um kao oružje. Nakon što je prošla perverzni i sadistički proces obuke, ona izlazi kao najopasniji Sparrow (Vrabac) koji je program ikada proizveo. Dominika se mora pomiriti s tim da više nije ista osoba, s vlastitim životom i svima do koga joj je stalo, uključujući i američkim CIA-e agentom koji je pokušava uvjeriti da je jedina osoba kojoj može vjerovati.


U ulozi crvenog vrapca ćemo gledati dobitnicu nagrade Oscar Jennifer Lawrence, a uz nju u filmu još glume Nathaniel Nash, Joel Edgerton, Matthias Schoenaerts, nominirana za nagradu Oscar Charlotte Rampling, Mary-Louise Parker i dobitnik nagrade Oscar Jeremey Irons.

Crveni vrabac (Red Sparrow), u distribuciji Blitza, u kina stiže početkom ožujka 2018. godine.

TRAILER

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno