6 C
Vinkovci
Petak, 9. prosinca 2022.

Kadeti Aurelije osvojili Agram

Više od autora

- vl promo-
Željko Komljenović
Željko Komljenović
zeljko.komljenovic@novosti.hr

Na Uskrsni ponedjeljak u zagrebačkom SC Fairplayju odigran je treći ovosezonski Masters Agram Easter Cup u organizaciji Futsal Dinama. Turnir je osvojila vinkovačka Aurelia te je tako došla do drugog od četiri ovosezonska Mastersa i učvrstila se na prvom mjestu ispred Uspinjače Gimke koja je završila treća.

Aurelia sada ima 43 boda, a Uspinjača Gimka 37, Brod 035, koji nije nastupio u Zagrebu je i dalje treći s 21 bodom, a na jedan bod zaostatka približio mu se Split koji je Agram Easter Cup završio na drugom mjestu.

Podsjetimo, osvajač Croatia Futsal Mastersa 2019. bit će momčad koja će nakon četiri turnira (Vinkovci, Split, Zagreb i Šibenik) imati najviše bodova

Najboljim igračem zagrebačkog Mastersa proglašen je Romeo Sušac iz Aurelije, najbolji strijelac je Nenad Šamiga iz Fotex Junajteda sa sedam pogodaka, a najbolji golman Luka Haršić iz Splita.

Sušac i Haršić su izabrani i u najbolju petorku, a uz njih trojicu među pet najboljih izabrani su Joško Jakšić iz Splita, Karlo Morovičanin iz Aurelije i Petar Petriško iz Uspinjače Gimke.

Finalna utakmica između Aurelije i Splita bila je prilično napeta. Nakon prvog dijela bez pogodaka, Split je u vodstvo doveo Mešin, no Aurelia je do kraja utakmice, na krilima najboljeg igrača Sušaca koji je ubilježio dvije asistencije, došla do pobjede.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno