32 C
Vinkovci
Četvrtak, 20. lipnja 2024.

Krunoslav Klarić slavio u Privlaci na 1. Biciklijadi Ajmo krug!

Više od autora

- vl promo-
Tihana Papac
Tihana Papachttps://novosti.hr
tihana.papac@novosti.hr

U cilj su očekivano prvi stigli favoriti natjecanja. Točnije za 44 minute i isto toliko sekundi, prvi i najbolji sudionik 1. Privlačke biciklijade bio je Krunoslav Klarić koji je s 12 sekundi prednosti bio brži od Mateja Ugarkovića. Kao treći, bicikliranje je završio Ivan Vidović koji je rutu odvozio za 47:07 min.

FOTO: FB Sportska udruga Privlaka/Adrian Antunović

„Jesenski dan kao iz školskih sastava – Jesen u mom selu. A u našem selu uz sve boje jeseni bilo je ipak dinamičnije i aktivnije jer se vozila 1. Privlačka biciklijada Ajmo krug! Ušminkani bicikli, ”nabrijani” vlasnici i vjetar u prsima bili su odličan izazov za vlastito pomicanje granica, osobni rezultat i nadmetanje s ostalim biciklistima. Uz policijsku pratnju, pratio nas je i vjetar i to iz svih smjerova, ali nije nas zaustavio. Pedaliralo se prema cilju, pedaliralo se prema kraju 1. Privlačke biciklijade”, živopisno su opisali ozračje prve biciklijade u mjestu organizatori iz Sportske udruge Privlaka.

Za odličan rezultat osim osvajača medalja, iz Sportske udruge Privlaka izdvojili su mladu Helenu Mitar koja je u cilj ušla kao prva ženska sudionica biciklijade.

„Ne smijemo zaboraviti ni na našeg počasnog člana, Tomislava Lučića, koji je hladno iza sebe ostavio starije i iskusnije. Valja spomenuti i privlačkog Ausländera iz Münchena Kiku koji je sjeo na bicikl i gotovo uspješno došao do cilja bez većih poteškoća,” ističu organizatori koji posebnu zahvalu upućuju Ivici Marojeviću, čovjeku koji je osobni rezultat i svoju formu žrtvovao za najmlađe sudionike.


Sportska udruga Privlaka zahvaljuje se svim sudionicima biciklijade koji su svojim sudjelovanjem podržali rad Udruge. Kao i uvijek, rezultat je bio najvažnija sporedna stvar. Prepoznat je rad i trud, bilo od aktivnih sudionika, samih organizatora ili posjetitelja.

FOTO: FB Sportska udruga Privlaka/Adrian Antunović

Biciklijada je odlična aktivnost, izvrsna rekreacija za subotnje poslijepodne i sportski događaj koji okuplja ljude svih dobnih skupina kao što je bio slučaj i u Privlaci, poručili su. Na kraju su se svi počastili slasnim čobancem i produljili druženje uz zajednički stol.

Sportska udruga Privlaka nastavlja pedalirati prema novim događajima, poručuju, nadajući se da sa sumještanima i dalje uspješno voze prema drugim sportskim ciljevima. Dizajn medalja „Ajmo krug” potpisuju suradnici iz Piksela, a okom svog fotoobjektiva ovu sportsku priču pratio je Adrian Antunović.

FOTO: FB Sportska udruga Privlaka/Adrian Antunović

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno