3 C
Vinkovci
Utorak, 5. ožujka 2024.

Nacionalni dan dobrovoljnih darivatelja krvi; Hvala vam za svaku dozu!

Više od autora

- vl promo-
Tihana Papac
Tihana Papachttps://novosti.hr
tihana.papac@novosti.hr

Pišući o našim rekorderima Ivanu Schweizeru i Danetu Klobučaru, prije godinu i pol dana na portalu novosti.hr, i današnji dan posvećen je prvacima humanosti koji slave 25. listopada kao nacionalni Dan dobrovoljnih darivatelja krvi.
ARHIVA

“Duboko svjesni važnosti i uloge darovatelja krvi, Hrvatski Crveni križ svim plemenitim ljudima koji stoje iza bezbroj spašenih života, od srca čestita Dan dobrovoljnih davatelja krvi! Hvala vam od srca!”, poručili su iz Gradskog društva Crvenog križa Vinkovci koji će obilježiti ovaj dan podjelom zasluženih priznanja jubilarcima.

FOTO: GD CK VINKOVCI

Na prigodnoj svečanosti u velikoj vijećnici Vukovarsko-srijemske županije danas u 11 sati podijelit će priznanja darovateljicama s 35 i 55 darivanja krvi, kao i darovateljima s 50, 75 i 100 darivanja krvi, među kojima su kao predstavnici Gradskog društva Crvenog križa Vinkovci 14 darovatelja krvi s 50 darivanja i dvoje sa 75 darivanja krvi.Svečanost dodjele priznanja za darovateljice s 5, 10, 20 i 25 darivanja krvi te darovatelje s 10, 20, 30 i 40 darivanja krvi bit će upriličena u 19 sati u hotelu “Admiral”.

Želeći obilježiti svoje punoljetstvo darivanjem krvi danas će se na prigodnoj akciji “Prvi put darujem krv!” organiziranoj od 10 do 12:30 sati u Zdravstvenoj i veterinarskoj školi dr. Andrije Štampara u Vinkovcima uključiti učenici ove škole.

FOTO: GD CK VINKOVCI
FOTO: GD CK VINKOVCI

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno