23 C
Vinkovci
Nedjelja, 14. kolovoza 2022.

Najznačajniji događaj za promociju grada Vinkovaca

Više od autora

- vl promo-

Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr

Kao što je već svima dobro poznato, ovogodišnji Dani Udruge hrvatskih putničkih agencija (UHPA) bit će održani od 21. do 23. ožujka 2019. u Vinkovcima, u hotelu Slavonija.

Godišnji susret koji organizira UHPA, najveća nacionalna strukovna udruga turističkih agencija, okuplja više od 150 sudionika, turističke agencije – UHPA članice, predstavnike Ministarstva turizma, Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske turističke zajednice, strukovnih udruženja u turizmu i ostale dionike hrvatskog turističkog sektora.

Na trodnevnom programu očekuje nas niz zanimljivih stručnih predavanja i prezentacija, razmjena mišljenja i iskustava, susreti s predstavnicima poslovnih udruženja, turističkim profesionalcima i stručnjacima, poduzetnicima, vladinim dužnosnicima kao i upoznavanje turističke ponude domaćina, Grada Vinkovaca, odnosno Vukovarsko-srijemske županije.

“Dani UHPA-e u Vinkovcima sigurno su najznačajniji događaj za promociju grada Vinkovaca u recentno vrijeme i vjerujemo kako će 2019. godina biti prekretnica, jer ovaj događaj je odlična prilika da prezentiramo svoju turističku ponudu putničkim agencijama i direktno upoznamo agente i predstavnike putničkih agencija“, rekao je Davor Mecanović, zamjenik pročelnika Upravnog odjela za kulturu i turizam.

Za vrijeme ovog susreta predviđen je prostor za prezentaciju Vinkovaca u što su uz Grad Vinkovce uključeni su i Turistička zajednica Grada Vinkovaca i Turistička zajednica Vukovarsko-srijemske županije. Podršku ovom događanju iskazali su ministar turizma, gospodin Gari Cappelli, direktor Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice, gospodin Kristjan Staničić i Michel de Blust, glavni tajnik ECTAA-e (Europsko udruženje nacionalnih udruga putničkih agencija i organizatora putovanja) koji će Dane UHPA-e i uveličati svojim dolaskom.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno