9 C
Vinkovci
Utorak, 21. ožujka 2023.

Nakon ostavke Gorana Heffera, v.d. županijskog SDP-a Mario Milinković

Više od autora

- vl promo-
Tihana Papac
Tihana Papachttps://novosti.hr
tihana.papac@novosti.hr

Poslije nedavnih unutarstranačkih izbora na kojima je Goran Heffer izabran za predsjednika SDP-a Vukovarsko – srijemske županije, radi privatnih i zdravstvenih razloga podnio je ostavku.

Slijedom toga, do novog stranačkog izbora, Županijski odbor SDP-a jednoglasno je za vršitelja dužnosti predsjednika županijske organizacije izabrao, sadašnjeg potpredsjednika Marija Milinkovića, dugogodišnjeg načelnika općine Stari Mikanovci.

Iz SDP-a navode kako su brzom reakcijom te složnošću Županijskog odbora u najkraćem roku za v.d. predsjednika ŽO izabrali Milinkovića za kojega su, ističu, sigurni da će svojim trudom i trudom ostatka rukovodstva podići rad i percepciju županijskog SDP-a. Goran Heffer i dalje ostaje član SDP-a te će s obzirom na svoje mogućnosti pomagati u radu županijske organizacije.

„Kad se dogode izvanredne okolnosti ozbiljni političari prihvaćaju odgovornost. Kao SDP-ov načelnik prihvatio sam ponudu da budem v.d. Predsjednik do raspisivanja novih izbora te da u tom razdoblju završimo sa započetim osnivanjem novih organizacija po županiji i počnemo vraćati povjerenje žitelja naše županije. Optimizmom i željom za razvojem te ostankom u našoj županiji možemo promijeniti stanje Vukovarsko-srijemske županije koja je na začelju prema svim razvojnim pokazateljima u Hrvatskoj“, poručio je, ovim povodom, Milinković.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno