19 C
Vinkovci
Subota, 20. kolovoza 2022.

Nicolas Presce režirat će reboot Kletve

Više od autora

- vl promo-


Prema pisanju portala Deadline, Nicolas Presce priključio se timu koji će za kompaniju Ghost House Pictures kreirati reboot ‘Kletve’ (The Grudge, 2004.). Pesce će biti zadužen za režiju i scenarij filma.

U američkoj verziji filma ‘Kletva’ iz 2004, u glavnoj ulozi se pojavila Sarah Michelle Gellar kao studentica medicine koja se posredstvom studentske razmjene našla u Tokiju gdje su je u ukletoj kući progonili duhovi mrtvih. Vratila se i u njegovom nastavku iz 2006, ali ne i u njegovom trećem dijelu iz 2009. u kojem su se u glavnim ulogama pojavljivali Johanna Braddy, Gil McKinney i Shawnee Smith. Filmovi su utemeljeni na japanskoj horor hit franšizi ‘Ju-On’.

Pesce je svoj redateljski debi imao sa prošlogodišnjim hororom ‘Oči moje majke’ (The Eyes Of My Mother). Za novu ‘Kletvu’ koristit će scenarij kojeg je napisao Jeff Buhler. Produciraće ga Sam Raimi, Rob Tapert i Taka Ichise, dok su izvršni producenti Roy Lee, Joe Drake, Doug Davison i Nathan Kahane.

Ostatak glavne glumačke postave prvog dijela američke verzije činili su Jason Behr, KaDee Strickland, Clea DuVall i Bill Pullman.

U drugom dijelu, osim Gellarove pojavili su se Amber Tamblyn, Arielle Kebbel, Jennifer Beals i Sarah Roemer. Posljednji film iz originalne japanske Ju-On franšize nosi naziv Sadako vs. Kayako i ispostavlja nam svojevrsno crossover ostvarenje koje se križa sa franšizom The Ring.

Pesce je trenutno zaokupljen radom na scenariju za ostvarenje ‘Piercing’ kojeg će i režirati. U filmu će se u glavnim ulogama pojaviti Mia Wasikowska i Christopher Abbott. [Filmofil]

SADAKO VS KAYAKO [TRAILER]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno