Foto: HNS

Nogometni klub Frankopan iz Rokovaca – Andrijaševaca bio je domaćin sastanka Međužupanijskog nogometnog odbora središta Osijek te se pritom pohvalio novom infrastrukturom.

Čelni ljudi četiri slavonska nogometna saveza posjetili su Općinu Andrijaševci te su se uvjerili u sjajne uvjete koje je Nogometni klub Frankopan osigurao svojim nogometašima. Projekt obnove i izgradnje nove infrastrukture vrijedan je pet milijuna kuna.

Na sastanku su sudjelovali prvi dopredsjednik HNS-a i predsjednik ŽNS-a Osječko-slavonske županije Ante Vučemilović-Šimunović, predsjednik ŽNS-a Brodsko-posavske županije Dubravko Galović, predsjednik ŽNS-a Požeško-slavonske županije Drago Lucić i predsjednik ŽNS-a Vukovarsko-srijemske županije Josip Kuterovac, kao i tajnici ŽNS-a.

Na dnevnom redu bile su razne aktualnosti vezane za natjecanja na razini središta odnosno županija, uključujući kalendare natjecanja u 3. HNL, MŽNL i mladeži.

Domaćine su predstavljali predsjednik NK Frankopan Tomislav Škegro te Damir Dekanić, načelnik općine Andrijaševci, koja je također sudjelovala u projektu izgradnje sjajne infrastrukture u Rokovcima.