21 C
Vinkovci
Četvrtak, 25. srpnja 2024.

Otvorenje nove trgovine Hervis u shopping centru Stop Shop Vinkovci

Više od autora

- vl promo-

U četvrtak, 27. travnja, otvorena je nova trgovina Hervis u shopping centru Stop Shop Vinkovci. Hervis slijedi novi koncept dizajna trgovine koji transformira kupovno iskustvo kupaca inovativnim rasporedom interijera. U ovo doba godine poseban naglasak je na trčanju, planinarenju i biciklizmu gdje Hervis ponovno dolazi do izražaja u svim sportskim kompetencijama. Glavnu prednost trgovine predstavlja jasna podjela na sportske svjetove. Sljedeća novost je info točka na kojoj će kupci moći preuzimati online narudžbe i uštedjeti na poštarini, a na istom mjestu se dodatno nude i inovativne usluge.

Na skoro 700m2 trgovačkog prostora Hervis u Stop Shop Vinkovci nudi široku ponudu sportske opreme, obuće, trendi odjeće i dodataka za sve vrste sportova. Kupci mogu birati između najnovijih trendova i proizvoda, a prednjači odjeća, obuća i oprema za planinarenje, dvoranske sportove, fitness, trčanje i druge sportove.

U fokusu: planinarenje, trčanje, biciklizam i dvoranski sportovi

Ponuda proizvoda u obnovljenoj trgovini u Stop Shop Vinkovci u proljetnom razdoblju posebno je bogata na području trčanja, planinarenja, biciklizma kao i fitness opreme i dvoranskih sportova. Od široke ponude brdskih, gradskih i dječjih bicikala te e-bicikala do opreme za penjanje: u Hervisu će napredni rekreativci također pronaći odgovarajuću opremu i dodatke za sebe.

Hervis Vinkovci je i prva adresa za sve ljubitelje trčanja jer mogu birati između vrhunskih tenisica za trčanje po uređenim stazama ili za trčanje po terenu (trail running), a osim toga, veliki izbor kvalitetnog tekstila i opreme za trčanje te prehrambenih dodataka čeka ih u dućanu.

Info točka – centar trgovine

Središte trgovine je info točka koja korisnicima nudi niz inovativnih usluga. Info točka je i mjesto gdje se spajaju online i stacionarna trgovina. To znači da će se ovdje moći besplatno preuzeti artikli koji su naručeni u Hervisovoj online trgovini. Osim uštede, naručene proizvode moći će se odmah isprobati te ih po potrebi besplatno zamijeniti.

Unatoč svim aktualnim izazovima, vjerujemo da je strategija koju smo zacrtali ispravna, jer širenjem i restrukturiranjem naših poslovnica kupca stavljamo na prvo mjesto, potpuno u duhu filozofije „customer first“. Nova trgovina u Stop Shop Vinkovci prati naš novi koncept dizajna trgovine, gdje su u središtu sportski svjetovi trčanje, biciklizam, fitness, a posebno info točka na kojoj kupcima nudimo brojne inovativne i personalizirane usluge te stručno savjetovanje. Trgovina je pregledna, a kupci će se jednostavno snalaziti u njoj. Potrudili smo se u ponudi artikala, tako da ćemo od sada biti još kompetentniji, kako u ponudi, tako i u stručnosti naših zaposlenika. Hervis je definitivno prava adresa za planinarenje, trčanje i ostale sportove. Ponosni smo i na suradnju sa sportskim klubovima HNK „Cibalia“ Vinkovci i RK „ Spačva“ Vinkovci, cilj nam je zajedno promovirati sport na lokalnoj razini i šire.” kaže Aleš Černe, direktor poduzeća Hervis Hrvatska i Hervis Slovenija.

Stručnost na području biciklizma: Od pripreme do popravka bicikla

Posebnost nove trgovine je i potpuno novi servis za bicikle. Osim sigurnosnih provjera, ovdje se nudi i montaža bicikla prilikom kupnje, pri čemu naravno uzimaju u obzir želje kupaca vezano uz individualne postavke i bilo koje druge posebnosti. Sve to za maksimalnu sigurnost i užitak u vožnji.

Trgovinu vodi Irena Pejić: „Uzbuđeni smo što otvaramo novu trgovinu u Vinkovcima. Ponosni smo što možemo savjetovati naše kupce s kompetentnim stručnim znanjem. Sve vrhunske usluge koje nudimo samo će doprinijeti tome da iskustvo kupnje bude nezaboravno. Stoga vas s veseljem pozivamo da nas posjetite i uvjerite se u ovu uistinu vrhunsku ponudu koju ćemo stalno nadograđivati!“

O Hervisu

Hervis je međunarodno poduzeće koje je osnovano u Austriji prije više od pedeset godina. Hervis je dio grupacije SPAR. U Hrvatskoj je poduzeće Hervis d.o.o. prvu trgovinu otvorilo 2006. godine, a do danas je s 18 prodajnih mjesta postalo jedna od većih i vodećih sportskih trgovina u Hrvatskoj.

Sukladno sa sloganom Get movin’ Hervis simbolizira radost prema kretanju i pozitivan, sportski pogled na život. Hervis prodaje artikle svih vodećih proizvođača sportske opreme, obuće i tekstila. Odlikuje ga visoko kompetentan prodajni program, uravnotežen spektar usluga, stručno savjetovanje i cjenovno povoljne ponude.

Iako strmoglav rast Hervisovih prodajnih rezultata pokazuje da smo sprinteri, istovremeno smo i maratonci jer svoj cilj – biti najbolji u klasi još nismo postigli, tako da nastavljamo s ekspanzijom te usavršavanjem kompetentne ponude. Za dodatne informacije posjetite www.hervis.hr

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno