-6 C
Vinkovci
Četvrtak, 9. veljače 2023.

Pećkin dim na prosinačkoj mini-turneji

Više od autora

- vl promo-

Od svog debitantskog nastupa, održanog 17. lipnja ove godine u vinkovačkom Saloonu, za Pećkin dim se ostatak godine pokazao vrlo radnom i aktivnom. Unatoč kratkom stažu, te samo polugodišnjem razdoblju, bend je nanizao čitav niz javnih nastupa (skoro dvadesetak), svirajući u nekoliko slavonskih gradova na različitim mjestima i pred različitom publikom, što ih je neočekivano premetnulo u pravu lokalnu atrakciju.

To je i razlog zbog čega ćemo Pećkin dim tijekom prosinca u Vinkovcima, a nakon koncerta u Valensu, moći vidjeti još čak tri puta. U subotu 10. prosinca će u Hang Looseu zasvirati u akustičnoj verziji, dok ćemo ih u subotu 17. prosinca vidjeti u Walkowu te u petak 30. prosinca u Saloonu, oba puta u njihovoj električnoj verziji.

Pećkin dim, live Županja | foto: Facebook promo

Očigledno je da se publici dopada njihovo “čeprkanje” po ex-yu pjesmarici 80-ih, a taj je “bazen”, kako znamo, prilično dubok, dug i širok. Zbog toga nam ekipa iz benda najavljuje i skoro osvježavanje repertoara, moguće već i na nekim od ovih nastupa.


Podsjetimo se; Pećkin dim je rock cover kvartet kojega čine gitarist, pjevač i frontmen Darko Janjić (Bruno & +40, Gigant), gitarist Krešimir Janošić Ramona (Pokvarena mašta, the Karambol, Bruno & +40), basist Hrvoje Vučko (Bruno & +40) i bubnjar Igor Samardžić Špiga.

Ne zaboravite, Pećkin dim na tri koncerta, u Hang Loosea, Walkowu i Saloonu tijekom prosinca: sigurna zabava uz pjesmaricu koju generacije vole: Azre, Prljavog kazališta, Filma, Zane, Psihomodo popa, Partibrejkersa… može li bolje u ove blagdanske dane?!

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno