10 C
Vinkovci
Srijeda, 24. travnja 2024.

Posebna regulacija prometa 18. studenog u Vukovaru i na prilazima gradu

Više od autora

- vl promo-
Tihana Papac
Tihana Papachttps://novosti.hr
tihana.papac@novosti.hr

S ciljem osiguranja sudionika i posjetitelja iz cijele Hrvatske i inozemstva povodom obilježavanja Dana sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. godine, u subotu, 18. studenog vukovarsko-srijemska policija uspostavit će, kao i svake godine privremenu regulaciju prometa.

U samom gradu, od 7 do 18 sati, za sav promet biti će zatvoren dio Ulice Priljevo, od raskrižja s Ulicom Matice hrvatske (prema središtu grada), te Ulica I. Gundulića, Ulica kardinala A. Stepinca, Županijska, Frankopanska, N. Andrića, S. Radića, Trg Slavija, te Ulica bana Jelačića do raskrižja sa županijskom cestom Ž4152 (Ovčara).

Na mjestima preusmjeravanja prometa bit će postavljena privremena prometna signalizacija.

“Napominjemo da će za preusmjeravanje prometa na prilazima Gradu Vukovaru biti uspostavljeni kontrolni punktovi gdje će policijski službenici po potrebi usmjeravati promet i upućivati vozače”, naglašava policija.

Od 7 do 18 sati za teretna vozila biti će zatvorena državna cesta D-2, na dijelovima kroz grad Vukovar i prigradsko naselje Sotin.


Sva teretna vozila koja dolaze iz smjera Osijeka državnom cestom D-2 i vozila iz smjera Dalja, državnom cestom D-519 bit će preusmjerena u Vukovaru na raskrižju državne ceste D-2 i D-55 u smjeru Vinkovaca, najavljuje policija.

Vozila koja iz navedenih smjerova prometuju prema Iloku preusmjeravat će na državnu cestu D-46 prema Tovarniku te na županijsku cestu Ž4173 do Sotina i nadalje državnom cestom D-2 u smjeru Iloka.

Teretna vozila koja dolaze iz smjera Iloka bit će u Sotinu preusmjeravana na županijsku cestu Ž4173 prema Tovarniku, te dalje na državnu cestu D-46 prema Vinkovcima.

Pozivamo građane, koji će 18. studenog pohoditi Vukovar, na strpljenje i poštivanje uputa policijskih službenika na osiguranju.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno