12 C
Vinkovci
Subota, 30. rujna 2023.

Potpredsjednici Vijeća Arlović bit će uređen prostor ispred obiteljskog lokala, Kajkić uručio lentu gradonačelniku

Više od autora

- vl promo-
Tihana Papac
Tihana Papachttps://novosti.hr
tihana.papac@novosti.hr

Aktualac kao posljednju točku Gradskog vijeća iznjedrio je jedno pitanje i nešto političkog folklora.

Potpredsjednicu Gradskog vijeća iz redova oporbe, Suverenisticu Mirtu Arlović zanimalo je kada će biti uređen prostor javne površine između Offertisime i kafića Mozart, u ulici Jurja Dalmatinca, koji je ocijenila zapuštenim i neprimjerenim za taj dio grada, uz pitanje tko plaća najam terase spomenutog caffe bara.

“Što se tiče prostora ispred vašeg obiteljskog lokala, bit će napravljeno. Ako imate još kakvih ideja samo recite. Što se tiče zakupa terase, plaća ga vlasnik kafića. Pročelniče, molim vas da uredite potpredsjednici prostor ispred obiteljskog lokala”, dao je nalog gradonačelnik Ivan Bosančić Marku Dujmiću iz Upravnog odjela komunalnog gospodarstva i uređenja grada.

Dragu Kraljevića iz DP-a zanimalo je, je li i kada u planu sanacija nogostupa u Zagrebačkom bloku (konkretno Zagrebačka ulica) jer su većina u derutnom stanju, a nerijetke su i ozljede starijih, rekao je. Bosančić mu je najavio kako sve ide u smjeru priprema za obnovu pješačke staze.

Do kraja, Goran Kajkić nije odolio još jednom performansu začinivši tako današnju sjednicu Gradskog vijeća.

“Dobili ste nagradu kao umalo najbolji okićeni grad za Advent u Hrvatskoj i to je ono što ste najviše napravili prošle godine za naš grad. Ja kao predstavnik kluba vijećnika i predsjednik medijske Udruge za kulturu, javno informiranje i komunikaciju “Goran Kajkić” želim vam uručiti jednu lentu kao mistera kiča, ića i pića i okruniti vas s tim”, završio je oporbeni vijećnik Ključa, a nakon pitanja hoće li opet sve biti usmjereno u pokušaj osvajanja najljepšeg Adventa ili će se početi baviti bitnim problemima građana. Potom je spakirao svoje stvari i otišao sa sjednice.

Gradonačelnik Ivan Bosančić zahvalio se na lenti i velikom trudu uz prethodnu provjeru nedostaje li koje slovo na uručenom mu daru.

“Nije ni jedno slovo ispustio, a boja je Živog zida”, primjetio je.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno