20 C
Vinkovci
Četvrtak, 30. ožujka 2023.

Pravo vrijeme je za prvi album Barbare Munjas “Right Place & Right Time”!

Više od autora

- vl promo-

Dugoočekivani album “Right Place & Right Time” jedinstvene i svestrane glazbenice Barbare Munjas napokon je ugledao svjetlo dana!

Na “Right Place & Right Time” nalazi se deset pjesama, svojevrsnih fragmenata jednog perioda koji za Barbaru simbolizira putovanje kroz sazrijevanje i osobnu evoluciju:

“Nakon što je sve zgotovljeno shvaćam da je ovaj album zapravo bio put traganja, i pritom ne mislim samo na traganje u glazbenom smislu, već traganje na nekoj osobnoj, ljudskoj razini. Izlučena je jedna faza propitkivanja, period sazrijevanja i evolucija razmišljanja. Prikupljeni su fragmenti jednog perioda i stavljeni da zajedno tvore ovu cjelinu, priču jednog razdoblja kroz 10 pjesama koja ovu zbirku čini pečatom jednog vremena.”, ispričala je Barbara.

Na albumu se nalaze i singlovi kojima je Barbara već osvojila publiku i kritiku, a riječ je o pjesmama “Gone Back”, “Like i Wanted”, “I Will Be Standing”:

“Ovaj album je svojevrsno putovanje od zauzimanja stava sa “I will be standing”, odlučnosti da se prođe kroz sve nedaće i ljepote puta te stigne na pravo mjesto u pravo vrijeme. “, otkrila je Barbara.

Barbari se na radu na albumu pridružila njezina već dobro uhodana ekipa:

“Puno je ljudi oko mene koji su mi pomogli doći na to pravo mjesto u pravo vrijeme i bez njih bi to bio teško savladiv izazov. Tu su oni koji su prisutni u gotovo svakoj pjesmi, a to su Alen Bernobić, koji osim sviranjem sudjeluje kao aranžer i producent nekih pjesama, zatim Marko Kalčić koji je osim što je oplemenio album svojim basevima i masterirao sve, te Goran Salvi na bubnjevima. U drugoj polovici snimanja su se na radu albuma pojavili Dino Kalčić i Alan Rešidović te začinili stvar svojom magijom, a valja spomenuti i gostujuće glazbenike kao što su Željka Veverec, Luka Žužić, Mario Žužić, Cristina Lubiana, Elvis Gržinić i Ivan Šugar. Svatko od ovih glazbenika je dao svoju čaroliju ovim pjesmama i oplemenio album svojim jedinstvenim glazbenim pečatom.”


Right Place & Right Time” već je počeo skupljati dobre kritike pa je tako Zlatko Gall zaportal Mixer.HR album ocijenio s maksimalnih pet zvjezdica:

BARBARA MUNJAS | foto: Ira & John

“Barbara se potvrdila kao sjajna kantautorica s vizijom i razlogom za pjesmu k tome i istančanog ukusa u odabiru sjajnih glazbenika koji su dali svoj pečat albumu te producenata. Posebice sveprisutnog Alena Bernobića koji je vrhunski odradio posao”, Zlatko Gall (Mixer.HR).

Album “Right Place & Right Time” dostupan je na svim streaming servisma, a uskoro će u prodaji biti i CD.

Za fotografije su bili zaduženi Ira & John, autorica naslovne fotografije je Ira Tomić, a dizajn naslovnice potpisuje Sebastian Santrač.

Popis pjesama: 1. I Will Be Standing | 2. Spring Water | 4. Go With The Flow | 4. Sadness | 5. Farewell | 6. Product Of Your Ego | 7. Like I Wanted | 8. Gone Back | 9. Men | 10. Right Place & Right Time

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno