12 C
Vinkovci
Petak, 14. lipnja 2024.

Probio branik rampe i poginuo pod naletom vlaka

Više od autora

- vl promo-
Tihana Papac
Tihana Papachttps://novosti.hr
tihana.papac@novosti.hr

Kako smo jučer izvjestili, od siline udara lokomotive teretnog vlaka u osobni automobil, 90-godišnji vozač automobila je na mjestu preminuo.

“Očevidom prometne nesreće na željezničkom cestovnom prijelazu u Gunji, provedenim u suradnji s glavnim istražiteljem željezničkih nesreća i zamjenicom Općinskog državnog odvjetništva u Vinkovcima, utvrđeno je kako je 90-godišnjak osobnim automobilom udario i probio polubranik spušten zbog nailaska vlaka te se zaustavio na sredini pruge, gdje je, unatoč prisilnom kočenju strojovođe, na vozilo naletjela lokomotiva teretnog vlaka, koji prometuje na relaciji Vinkovci-Drenovci-državna granica”, izvijestili su danas iz PU vukovarsko-srijemske nakon završetka očevida.

Nad tijelom preminulog će biti obavljena obdukcija u NMB „Dr. Juraj Njavro“ u Vukovaru, dodali su. Također, strojovođi lokomotive i pomoćniku izuzeti su uzorci radi analize na prisutnost alkohola i opojnih sredstava u organizmu, potvrđuju.Zbog obavljanja očevida prometne nesreće, Ulica Vladimira Nazora u Gunji je bila zatvorena za sav promet od 9,30 do 15,10 sati.

O svim poduzetim radnjama i utvrđenim činjenicama policija će dostaviti izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, zaključuju.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno