26 C
Vinkovci
Četvrtak, 25. srpnja 2024.

Promocija zdravog života na Državnom prvenstvu u školskom sportu

Više od autora

- vl promo-

Državno prvenstvo u školskom sportu započeo je u Vinkovcima, a danas je u dvorani Osnovnih škola Josipa Kozarca i Ivana Gorana Kovačića na rasporedu natjecanje u graničaru.

Međutim, današnji program obogaćen je raznim popratnim sadržajem. S obzirom da je Hrvatski školski športski savez s tvrtkom Helath Hub pokrenuo novi projekt Tip Top Generation, htjeli smo ovo lijepo državno prvenstvo, s obzirom na to kako nam je prošle godine bilo lijepo u Vinkovcima, napraviti dodatni sadržaj za sve sportaše. Uz graničar, tu je još preko 500 sportaša iz drugih sportova da uživaju ovdje”, izjavila je Marija Bobinski, voditeljica Odjela za komunikaciju i odnosa s javnošću Hrvatskog školskog športskog saveza.

Tako su se učenici osvježili u Nestle smoothie napicima i zdravim zalogajima, a oni su također naučili dosta toga u vezi zdrave prehrane. Također, Mission Oxygen radio je osvješćivanje o prevenciji i prestanku pušenja, a brojni okupljeni rješavali su kvizove te su za dobru izvedbu dobili prigodne poklone.

Također, u suradnji s Turističkom agencijom Grada Vinkovaca, organizatori su pozvali dvije udruge koje su djeci prodavale drvene igračkice, kao i licitarska srca te razne slatkiše.

Uz sve to, članovi drugog projekta Igrom, pišem, lajkam, odnosno radi se o medijskom timu Saveza, tijekom dana za Tip Top Challange skupljaju videozapise u kojima prikazuju nove ambasadore kako oni zdravo žive, bave se sportom, a to ćemo sve snimati i objavljivati na društvenim mrežama Školski sport”, zaključila je Bobinski.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno