17 C
Vinkovci
Srijeda, 29. svibnja 2024.

S Vladom RH pobjedili i svinjsku kugu: I Privlaka uz HDZ

Više od autora

- vl promo-
Tihana Papac
Tihana Papachttps://novosti.hr
tihana.papac@novosti.hr

Tour de općinske organizacije, članovi županijskog odbora HDZ-a nastavili su sinoć u Privlaci.

FOTO: ŽO HDZ VSŽ

Mjesto radnje – kažu prekrasan, prostor nove zgrade općinske Narodne knjižnice, a ključna poruka je kako je Privlaka i danas uz Hrvatsku demokratsku zajednicu kao što je to uvijek i bila, a određene nesuglasice ne mogu poremetiti osjećaj zajedništva i pripadnosti svih članova i simpatizera najvećoj političkoj obitelji u našoj zemlji, zaključak je okupljenih članova u otvorenom razgovoru s vršiteljem dužnosti predsjednika vukovarsko-srijemskog HDZ-a, Ivanom Bosančićem.

“HDZ u izbornu utrku ulazi snažniji nego ikada, s konkretnim rezultatima s kakvima se malo tko može pohvaliti. Kontinuirani rast gospodarstva, rast plaća i mirovina te razvoj i izgradnja hrvatskih gradova i općina kroz provedbu EU projekata, obilježili su protekla dva mandata Vlade kojoj je na čelu premijer Andrej Plenković. A nedavno smo dobili još jednu sjajnu vijest o novom paketu mjera za zaštitu životnog standarda i nacionalne ekonomije, zahvaljujući kojima će cijene plina i struje ostati među najnižima u Europi”, naglasio je prvi HDZ-ovac županije.


FOTO: ŽO HDZ VSŽ

Nije sa stranačkim kolegama propustio prokomentirati situaciju koja je domaćeg čovjeka zadesila pojavom svinjske kuge. Napomenuo je i kako se na primjeru ove pošasti jasno moglo vidjeti tko radi za građane, a tko koristi prilike za osobnu promociju.

“Pojedini predstavnici oporbenih stranaka bili su tu dok se kamere nisu ugasile, a danas nikog od njih nema ni blizu, više nikog nije briga za svinjsku kugu. S druge strane, Vlada RH i dalje pomaže svinjogojce i traži načine kako osigurati da nam se ovakve situacije više ne događaju”, poručio je Bosančić.

Ono što Privlačane trenutno najviše zanima i veseli, čulo se ovom prigodom, trend je povratka mladih obitelji iz inozemstva. U posljednje vrijeme imaju desetak takvih primjera u ovoj općini te je nužno, ističu, poduzeti dodatne napore kako bi taj broj iz godine u godinu bio sve veći, izvijestili su iz vukovarsko-srijemskog HDZ-a.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno