6 C
Vinkovci
Utorak, 28. studenoga 2023.

Stigao je spot Reno 4 Mileta Kekina

Više od autora

- vl promo-

Nekoliko tjedna nakon izlaska njegovog solo singla, u režiji Gorana Kulenovića, snimljen je i video spot koji prati ‘Reno 4’ u stopu. Svi su kadrovi snimljeni u jednom danu na desetak mahom autentičnih lokacija. Cijeli spot nosi mlada talentirana glavna protagonistica Ana Šišmanović.

‘Za potrebe snimanja sam cijeli dan vozio originalni Renault 4 što me instantno vratilo u vrijeme radnje koja je ovaj put u drugom planu. Kulenović je više pokušao uhvatiti ugođaj pjesme pa je spot djelomično sniman originalnom H8 tehnikom kako bi se dobila slika starih kućnih filmskih kolekcija.’ – rekao je Kekin.Osim Gorana Kulenovića, na spotu su radili: Slaven Jekauc – producent i majstor roštilja, Natalija Primorac koja je bila zadužena za šminku, Ivan Zadro – snimatelj i direktor fotografije, Borko Balen -rekviziti i Vedran Ciprijanović-Cipra koji je bio direktor lokacije, vlasnik garaže i glumac u spotu.

‘Za kraj bih ovu priliku iskoristio da se zahvalim izumiteljima servo volana, klima uređaja i parking senzora.’ – završio je Mile.

MILE KEKIN: RENO 4 [2017]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno