28 C
Vinkovci
Četvrtak, 25. srpnja 2024.

Stigla prva službena Friends merch kolekcija

Više od autora

- vl promo-
Antonija Periša
Antonija Periša
antonija.perisa@novosti.hr

Serija je obilježila različite generacije gledatelja, kako one koji su ih gledali od samih početaka, tako i one mlađe koje su zahvaljujući tehnologijama i streaming servisima potaknuli ponovnu popularnost kultne ekipe serije Friends. Iako je od emitiranja posljednje epizode prošlo više od 17 godina, ova godina je posebna jer su se Prijatelji vratili na velika vrata. Još prije godinu dana započela su šuškanja kako će se megapopularna šestorka ponovno pojaviti na malim ekranima u novim epizodama, a glasine su se ostvarile krajem svibnja kada su „izbacili” posebnu epizodu u kojoj su prepričali sve što se događalo iza kamera, tko je gajio simpatije prema kome i kako su proživljavali slavu koja ih je pogodila preko noći.

U toj dokumentarnoj komediji pod nazivom The One Where They Get Back Together Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courtney Cox, Matthew Perry, Matt LeBlanc i David Schwimmer podsjetili su nas zašto smo toliko voljeli i danas volimo tu svevremensku seriju, a kao da nam to nije bilo dovoljno, stiglo je još jedno iznenađenje od omiljene TV ekipe. Glavni su glumci postali glavni akteri u prvoj službenoj Friends merch kolekciji koju su javnosti predstavili na svojim Instagram profilima.

Zapamćene rečenice i scene iz serije već su odavno dio kolekcija raznih brendova – od malih Etsy shopova do velikih high street brendova. No, ovo je prva službena merch kolekcija koju čini nekoliko majica kratkih i dugih rukava s najboljim trenutcima iz prve tri sezone. Rachel i Ross kao Lobsters, Phoebe s gitarom i svojom daleko najpoznatijom pjesmom Smelly Cat, Joey koji nakon svađe s cimerom Chandlerom oblači svu njegovu odjeću i Chandler u svom klasičnom sarkastičnom izdanju, ali tu su i neke od najpoznatijih rečenica poput We were on a break i naravno scena ispred fontane s istaknutom rečenicom We‘ll be there for you koja je inspirirana uvodnom pjesmom dio su ove kolekcije koja je oduševila sve fanove serije, ali i one koji to nisu.

Limitirana kolekcija dostupna je online u sljedeća nepuna četiri tjedna, a pola svoje zarade od kolekcije sve zvijezde dale su u humanitarne svrhe. 

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno