Protekli vikend u STK Cibalia protekao je u slavljeničkom tonu, proslavljeno je 10 godina kluba, svečanom skupštinom na koju su vinkovčani ugostili svoje mnogobrojne sportske prijatelje. Visoko izaslanstvo  HSTS  predstavljali su glavni tajnik Čengić i izbornik Karković, bio je tu izaslanik župana VSŽ, vinkovački dogradonačelnik Gabrijel Šokičić, te ministar državne imovine Mario Banožić.

Nakon slavlja na rasporedu je bilo redovno 5. kolo, 1 Hrvatske stolnoteniske lige skupina Istok, koje je u grad na Bosutu dovelo STK “Igea Željezničar” iz Varaždina i STK “Mihovljan” iz Mihovljana.
Vinkovčani u sastavu Danijel Jelinek, Željko Županić, Davor Lončar i Tomislav Biber su u rođendanskom duhu bili maksimalni te su gostima u oba meča prepustili samo jednu pobjedu. Maksimalni su bili Davor Lončar i Tomislav Biber, kako pojedinačno tako i u paru, a povratak u formu i pobjedu nakon posta od nekoliko kola upisao je i Danijel Jelinek.
Ovim pobjedama vinkovčani su potvrdili rast svoje forme, te trenutno dijele drugo mjesto na tablici. U sljedećem kolu gostuju u Novoj Gradiški i kod trenutnog lidera lige u Petrinji.