26 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 15. srpnja 2024.

Tile na tri dana zakupio restoran u Berlinu: Bit će lom!

Više od autora

- vl promo-
Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr

Berlin je danas u kvadratićima! Hrvatske navijačke pjesme ore se ulicama, zastave se vijore na svakom koraku, praktički svaka druga osoba obučena je u dres naših Vatrenih. Itekako smo spremni, krenulo je odbrojavanje do današnjeg susreta Hrvatske i Španjolske koji kreće u 18 sati, prve utakmice skupine B Europskog prvenstva 2024

Još u srijedu je otvorena fan zona na Brandenburškim vratima, druga kraj crkve Kaiser Wilhelm je uređena, ali za Hrvate žarišta će biti restorani i kafići u kojima fešte organiziraju naši ljudi. Jedan od njih je i čuveni vinkovački navijač Tihomir Disler, popularni Tile, koji je na tri dana zakupio grčki restoran Remvi.

„Živim u Berlinu, ovdje me zna svaki čovjek. Na terasi će biti tamburaši, bit će lom. U petak navečer i u subotu cijeli dan, uzeo sam ga dan ranije jer je došlo mojih Ultrasa pa da imamo gdje biti“, rekao je našim nacionalnim medijima koji spektakl prate direktno iz Berlina. Na pitanje novinarke je li ga najam puno koštao spremno odgovara – Nije. Puno je samo kad tuku!

Vjerni je navijač Vatrenih koje prati gdje god igraju, a otkrio je i kako je izborniku Zlatku Daliću poslao poruku da je sramota što hrvatska reprezentacija pet godina nije bacila dresove navijačima, u Bursi lani jedva da su neki i pozdravili, rekao je za Jutarnji.hr.

Samo Tiletovih prijatelja stiže oko tisuću, a u jednom trenutku video pozivom nazvao je predsjednika Cibalije Damira Mustapića i pohvalio ga za potpisivanje ugovora s trojicom igrača. „Ja sam ga postavio za predsjednika“, tvrdi. S njime je bio i Niko Galešić, igrač Rijeke rođen u Berlinu, kojega je pokušao nagovoriti da prijeđe u Cibaliju. „Ako nam ti dođeš sigurno ulazimo u HNL“.

Kaže neće prognozirati utakmicu jer ne želi ‘baksuzirati’.Nikoga se ne bojimo. Mi smo jedna mala zemlja, ali smo veliki u nogometu. Idemo pobijediti“, poručuje naš Vinkovčanin.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno