5 C
Vinkovci
Utorak, 28. studenoga 2023.

Udruga Maximus ugostila veterane Svetog Jurja iz Korenice

Više od autora

- vl promo-

Sportska udruga za rekreaciju i sport Maximus iz Vinkovaca uoči obilježavanja godišnjice pada Vukovara i Škabrnje ugostila je u petak veterane Svetog Jurja iz Korenice.

Uoči samog početka prijateljske utakmice, veterani obje momčadi minutom šutnje odali su počast svim stradalima iz Vukovara i Škabrnje. Susret je odigran u dvorani Ekonomske i trgovačke škole Ivana Domca u Vinkovcima, a odigran je u vrlo dobrom i prijateljskom raspoloženju. Iako je rezultat utakmice u potpunosti bio u drugom planu, treba spomenuti kako je domaća momčad upisala pobjedu rezultatom 7:2. Nakon utakmice nastavljeno je zajedničko druženje s večerom.Podsjećamo, Maximus je početkom studenog u Ceriću ugostio i veterane NK Međugorja. Nakon nekoliko godina stanke zbog korona krize, dugogodišnje prijateljstvo tada je obnovljeno s Međugorjem, a domaćin je na terenu za veliki nogomet bio bolji rezultatom 3:0.

Do kraja godine trenutno nisu u planu nove utakmice i prijateljski susreti, ali sljedeće godine Maximus bi trebao gostovati u Korenici, a planiran je odlazak i na Plitvička jezera, kao i posjet Međugorju u svibnju. Također, tijekom lipnja veterani iz našeg grada sudjelovat će na Sportskim igrama. 

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno