7 C
Vinkovci
Srijeda, 5. listopada 2022.

Vice Baždarić: Cibalia uvijek mora ići na pobjedu, nema veze tko je na suprotnoj strani, mi smo uvijek favoriti

Više od autora

- vl promo-U petak s početkom u 9:30 sati zakazana je prozivka Nebeskoplavih, a to će ujedno biti i početak priprema za proljetni dio sezone.

Na prozivci bismo trebali vidjeti i novog čuvara mreže Cibalije, Vice Baždarića.

Svoj nogometni put započeo je kao vezni igrač u NK Zrmanja Obrovac, a na poziciji vratara je završio spletom okolnosti kada je kao dijete igrao za Zadar. U Hajduk je došao s 14 godina gdje je prošao sve uzraste, a kao junior je završio na posudbi u Neretvancu Opuzen gdje je ujedno upisao i svoje prve seniorske minute. Protekle jeseni smo ga gledali u dresu Opatije, a prije toga je branio za Rudeš gdje je došao na poziv Marija Carevića.

„U Opatiji je bilo odlično, samo što nas nisu pomazili rezultati, ali bilo smo prava klapa. Znate i sami da se iz krize teško izvući, kad ne ide, onda ne ide. Siguran sam da će se Opatija izvući iz trenutne situacije jer su kvalitetna momčad”, rekao je Baždarić i dodao kako ove sezone liga nema favorita te kako svako svakoga može dobiti.

Prije dolaska u Vinkovce igrao je protiv Nebeskoplavih.

„Cibalia je uvijek Cibalia i nikada nije bilo lagano igrati bez obzira gdje se ona nalazila na tablici”, naveo je Vice.

Inače, njegova majka je iz Iloka te je odlaskom na nekoliko utakmica osjetio simpatije prema staroj dami.

„Cibalia je jedan od najvećih klubova u Hrvatskoj. Ima povijest, vrhunske navijače koji su tu i kad ide i kad ne ide. Kad sam vidio sliku da su prošli cijelu Hrvatsku da bi došli u Zmijavce (op.a. posljednje kolo jesenske dionice Croatia – Cibalia) i podrže momčad to mi je samo potvrdilo koliko je Cibalia velik klub”, istaknuo je novopečeni vratar vinkovačkog drugoligaša.

Rekao nam je svoje ciljeve i očekivanja od proljeća.

„Cibalia uvijek mora ići na pobjedu, nema veze tko je na suprotnoj strani, mi smo uvijek favoriti. Cilj je priključiti se vrhu i ući u borbu za prvo mjesto”, ističe Vice.

Baždarić je treneru Jozinoviću na raspolaganju do kraja sezone kada mu ističe posudba.

„Cibalia je dobila još jednog navijača i obećavam da ću davati 100% od sebe”, poručio je za kraj Vice.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno