26 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.

Vinkovački plivački klub na Grand prix Victoria – Primorje

Više od autora

- vl promo-
Aneta Pšihistal
Aneta Pšihistal
aneta.psihistal@novosti.hr

Međunarodni miting Grand Prix Victoria-Primorje natjecanje je koje je na svom 14. izdanju, 18. i 19. ožujka, okupilo više od 700 plivača i plivačica iz 70 domaćih i inozemnih klubova.

Na natjecanju u Rijeci na bazenu Kantrida Jurica Dragun bio je jedini predstavnik Vinkovačkog plivačkog kluba u konkurenciji plivača iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Austrije, Ukrajine te Bosne i Hercegovine, ističu u VPK.

Nastupio je na 50, 100 i 200 metara prsnom tehnikom gdje je konkurirao najboljim hrvatskim plivačima, ali i velikom broju stranih te stekao nova velika iskustva.“Iako je posljednja dva vikenda proveo plivajući na prestižnim natjecanjima, i ovaj vikend isplivao je svoje osobne rekorde. Sa svojim prijavljenim vremenima bio je kvalificiran u 3 najbrže grupe (top 30 plivača) u prijepodnevnom kvalifikacijskom dijelom natjecanja iz kojih se uspješno plasirao u popodnevne B finalne trke. U svojoj kategoriji zauzeo je 9. mjesto na 100 i 200 metara prsno, te 13. na 50 metara prsno. U pratnji trenera Josipa Gajčevića, Jurica je ponovno potvrdio svoju kvalitetu i izvrsnost predanom treniranju i odlučnosti da svakim danom bude sve brži, veći i jači”, ističu u VPK.

Klub posebno zahvaljuje Ivanu Erešu @the_barz_calisthenics koji prati događanja u klubu i podupire plivače, a i ovom prigodom ističu slogan: Budi velik, budi jak, budi VPK!

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno