18 C
Vinkovci
Nedjelja, 26. ožujka 2023.

Vrtimo novi singl “Zaklon” Barbare Dautović

Više od autora

- vl promo-

Djevojka snažnog vokala Barbara Dautović, čije pjesme „Voli me”, „Sve će biti odlično”, „Nema sreće tu” vrtimo na 90,2 objavila je novi singl „Zaklon”.

Barbara je magistra socijalnog rada iz Nove Gradiške čiju svakodnevicu ispunjava i glazba, a javnost ju je upoznala u Turbo limach show – u i Hrvatska traži zvijezdu. „Iz moje perspektive nova pjesma govori o usamljenosti, o svjesnosti iste te borbi s unutarnjim previranjima. Zaklon je u svima nama i tu ga trebamo tražiti. Kod drugog može izazvati nešto drugo stoga prepuštam slušatelju da se sam u pjesmi pronađe”, kaže Barbara koja s Tomislavom Jelićem Kameny-im surađuje već dulje vrijeme, a i na ovome singlu je dao svoj potpis.

Foto: Tomislav Šilovinac

Glazbu i tekst za „Zaklon” napisala je Marina Hojsak, a za produkciju je uz Kamenog zaslužan i Daniel Hojsak. „Divan tim, moji brzići. Čim osjetimo da nešto štima odmah se hvatamo posla”, poručuje Barbara koja svoju karijeru gradi po motu polako, ali sigurno. Spot je nastao u suradnji s JMB Netze u Cinematic Osijek produkciji, a režirao ga je Tomislav Šilovinac. Pjesmu vrtimo i na 90,2 gdje možete pronaći svoj „Zaklon”.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno