16 C
Vinkovci
Nedjelja, 25. rujna 2022.

ŽOK Vinkovci u subotu otvara sezonu Prve B Hrvatske odbojkaške lige – Istok

Više od autora

- vl promo-Vinkovačke odbojkašice na domaćem parketu otvaraju novu sezonu, a protivnik će im biti ŽOK Vallis Aurea iz Požege. Prvo kolo sezone je na rasporedu u subotu u 18 sati.

Iz ženskog odbojkaškog kluba nadaju se da će se ova sezona odigrati cijela. Naime prošla zbog poznate situacije s koronavirusom nije završena. “Nadamo se da će se ova sezona odigrati. Malo su drugačije mjere i ide u prilog tome da ćemo igrati. Hoće li to biti s publikom ili bez nije važno. Najvažnije je samo da možemo igrati. Ova dva ranga iznad nas su igrali, mi kao 3. rang nismo mogli nastupati, nitko u Hrvatskoj nije igrao, niti je smio trenirati”, kaže trener Stipe Tomić te dodaje kako odigravanje utakmica ovisi i o dvoranama. “Sve to ovisi i o dvoranama. Školska dvorana se ne smije iznajmljivati, gradske su se mogle iznajmljivati, ali mi nemamo gradsku dvoranu, a ove godine je drugačije, pa se može”, dodaje.

Trener Tomić ističe kako će se i ove sezone boriti za vrh.

“Iako smo dosta oslabljeni jer su nam cure otišle na fakultet, mi se opet mislimo boriti za prvo mjesto. Ako Bog da, da ne bude korone, prošle godine bismo sigurno bili prvi. Ove će to ipak biti malo teže. Ovo je na neki način puno mlađa ekipa, ali ima kvalitetu”, zaključio je šef vinkovačke odbojkaške klupe.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno