26 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.

Županijski savez športova dobitnik nagrade Hrvatskog olimpijskog odbora ‘Milan Neralić’ za izniman doprinos razvoju sporta na lokalnoj razini

Više od autora

- vl promo-
Tihana Papac
Tihana Papachttps://novosti.hr
tihana.papac@novosti.hr

Županijski savez športova Vukovarsko-srijemske županije dobitnik je za izniman doprinos razvoju sporta na lokalnoj razini za 2023. godinu.

Glavnom tajniku ŽSŠVSŽ-a Miroslavu Vitkoviću nagradu je, na jučerašnjoj svečanosti u Zagrebu, uručio glavni tajnik HOO-a Siniša Krajač.

FOTO: ŽSŠVSŽ

Županijski savez športova Vukovarsko-srijemske županije osnovan je 1997. godine i od tada kontinuirano radi i djeluje na prostoru cijelu Vukovarsko-srijemske županije.


Posebno se istaknuo nakon katastrofalnih poplava u Vukovarsko-srijemskoj županiji, gdje je pomogao u obnovi i izgradnji sportske infrastrukture te nabavci sportske opreme i rekvizita, a za što je 2017. godine dobio veliko priznanje – trofej Međunarodnog olimpijskog odbora „Sport bez granica“. To je jedno od najvećih priznanja za rad u sportu na lokalnoj razini, o čemu govori da je do sada u Hrvatskoj to priznanje dobio samo Sportski savez grada Zagreba i naš Savez.

ŽSŠVSŽ

Čestitke, Savezu i od redakcije Novosti.hr!

ŽSŠVSŽ

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno