11 C
Vinkovci
Nedjelja, 25. rujna 2022.

18. memorijalni međunarodni nogometni turnir “12. redarstvenika – Nuštar 2019.”

Više od autora

- vl promo-


Aneta Pšihistal
Aneta Pšihistal
aneta.psihistal@novosti.hr

Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskoga rata Podružnica Vukovarsko-srijemske županije danas je organizirala 18. memorijalni međunarodni nogometni turnir “12. redarstvenika – Nuštar 2019.”, u čast i spomen na 12 hrvatskih policajaca mučki ubijenih 2. svibnja 1991. godine u Borovu Selu.

Na turniru su sudjelovale ekipe Ministarstva unutarnjih poslova RH, Policijske uprave Vukovarsko-srijemske, Policijske uprave Brodsko-posavske, Policijske uprave Osječko-baranjske, UDVDR Podružnica Istarske županije, UHVIDR Kupres, Vukovarsko-srijemske županije i Grada Vinkovaca, UDVDR Vukovarsko-srijemske županije Ogranak Nuštar, UDiVDR Podružnica Orašje, UDiVDR Zajednica podružnica Zapadnohercegovačke županije, Udruga veterana “Brodosplit, UDVDR Podružnica Sisačko-moslavačke županije Ogranak Kutina.

Slavili su: 1. UDiVDR Podružnica Orašje, 2. Policijska uprava Brodsko-posavska i 3. Vukovarsko-srijemska županija i Grad Vinkovci. Visoko 4. mjesto zauzeli su domaćini UDVDR Vukovarsko-srijemske županije Ogranak Nuštar.

Lijepo i svečano danas je u Nuštru bilo cijeli dan. Program je započeo prijemom za roditelje i članove obitelji poginulih hrvatskih redarstvenika, goste i predstavnike natjecatelja. U crkvi Duha Svetoga župnik Slavko Vranjković služio je misu zadušnicu za poginule redarstvenike i branitelje, a potom su kod Spomen obilježja obrani Nuštra položeni vijenci i upaljene svijeće. Domjenak za predstavnike sudionika natjecanja i goste priredila je i Općina Nuštar, a po završetku turnira svi su se okupili u Domu kulture na proglašenju pobjednika, svečanoj večeri i druženju.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno