22 C
Vinkovci
Četvrtak, 25. srpnja 2024.

Aktualni prvaci Hrvatske u grapplingu pozivaju na treninge

Više od autora

- vl promo-
Mario Kurhelec
Mario Kurhelec
mario.kurhelec@novosti.hr

BJJ Vinkovci poziva sve zainteresirane da se priključe treninzima i novoj, nadamo se, uspješnoj sezoni. Aktualni prvaci Hrvatske u grapplingu nude treninge raspoređene u nekoliko borilačkih sportova; Brazilski Jiu Jitsu, grappling i hrvanje. Osim navedenih borilačkih vještina moguća je i kondicijska priprema za borilački sport kao i samoobrana & anti bullying.

Trenira se u tri skupine: Mlade rode (od 6 do 14 godina), BJJ i Grappling za početnike i veterane te BJJ i Grappling za natjecatelje.

Druženje, zabavu i vrhunsku atmosferu uz dobre trenere možete potražiti na dobro poznatoj adresi u ulici Alojzija Stepinca 101 u vinkovačkom Novom Selu. Sve je to u svrhu stjecanja zdravih životnih navika. Prošle godine BJJ Vinkovci pristupio je Hrvatskom Ju Jitsu savezu s novom udrugom nazivom Ju Jitsu Vinkovačke rode i u Novom Selu zapravo imamo 2 kluba: BJJ Vinkovci i Jiu Jitsu klub Vinkovačke rode koji je osnovan isključivo radi natjecanja u Jiu Jitsu sustavu.

Raspored treninga donosi na fotografiji ispod, a broj mjesta je ograničen, postanite član Ju Jitsu kluba Vinkovačke rode i kolektiva BJJ Vinkovci.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno