28 C
Vinkovci
Utorak, 23. srpnja 2024.

Femme nouvelle festival – vol. 3 poziv za prijavu na natječaj

Više od autora

- vl promo-

foto: Vladimira Spindler | Aqaurius Records promo

Projekt ženskog kantautorstva Femme nouvelle nastavlja se dalje. Naime, nakon dvije iznimno uspješne kompilacije i dva festivala – Femme nouvelle upušta se u novo i dosad najraskošnjije izdanje. Od 9. veljače otvoren je natječaj za nove pjesme kantautorica, a ove godine prednost imaju suradnje izvođačica, kantautorica, producentica, dueti…

Pozivaju se sve kantautorice, producentice, izvođačice da se prijave na natječaj. Uvjeti su – da je na pjesmi radila autorica (dakle ne mora biti 100 posto autorski udjel, ali mora biti autorskog udjela), da pjesma nije izašla kao singl (dakle može neobjavljena pjesma s nedavno izdanog albuma), a prednost ove godine imaju ženske suradnje – u producentskom obliku, dueti, kantautorske suradnje… Mogu se prijaviti i kantautorice koje su već sudjelovale na projektu. Pjesme možete prijaviti na – lana@aquarec.hr do 15.ožujka.

Pjesme će biti objavljene na kompilaciji Femme nouvelle vol. 3, a uživo će se izvoditi na Festivalu Femme nouvelle koji će se održati od 10. do 12. lipnja u zagrebačkoj Laubi.

U protekla dva izdanja na projektu su okupljene najbolje domaće kantautorice, izvođačice i producentice – poput Nine Romić, Ide Prester, Anje Pape iz pocket palme, Nike Turković, Željke Veverec, Maje Posavec, Sare Renar, Barbare Munjas, Natali Dizdar i mnogih drugih.

“Najbolji dio ovog projekta je preslušavanje novih pjesama i izbor autorica koje će sudjelovati na projektu, pa se posebno veselimo novom izdanju projekta. Nakon suradnje s preko 20 domaćih kantautorica stvarno možemo reći da smo zahvalni i poačašćeni što smo imali priliku raditi s njima i što su nam poklonile svoje povjerenje. Jedva čekamo čuti nove pjesme i partijati na trećem izdanju festivala” – izjavila je Lana Čulig autorica projekta.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno