3 C
Vinkovci
Utorak, 5. ožujka 2024.

Juniori Aurelije osvojili memorijalni turnir u Vrgorcu; četvorici poziv u reprezentaciju

Više od autora

- vl promo-
Mario Kurhelec
Mario Kurhelec
mario.kurhelec@novosti.hr

Drugu godinu zaredom nastupila je Aurelia (juniori) na turniru, kojeg uspješno organizira HMNK Vrgorac, u spomen na prerano izgubljenog Antonija Pervana.

„Uvijek nam je čast sudjelovati na memorijalnim utakmicama, a u Vrgorcu posebno. Tako smo se i ove godine zaputili u Vrgorac da bismo se prisjetili velikog vrgoračkog talenta Antonija Pervana. Moramo se zahvaliti cijelom vodstvu HMNK Vrgorac koji su nas izvrsno ugostili, kao i obitelji Pervan na poklonima i nezaboravnim uspomenama koje ćemo nositi sa sobom”, istaknuli su iz Aurelije.

Premda je rezultat bio u drugom planu, treba izdvojiti kako je ždrijeb Vinkovčanima dodijelio MNK Olmissum, a u drugom polufinalnom dvoboju susreli su se domaćini i MNK Novo Vrijeme iz Makarske. Prvu prepreku, Omišane, svladali su s 8:0, a u finalnoj utakmici pobjednik se tražio između Vrgorca i Aurelije.Pobjeda je otišla na žuto-crnu stranu, a najljepši trenutak utakmice bio je podizanje pehara koje su zajedno odradila dva kapetana finalnih momčadi. Istaknimo još vrijednu vijest, a to je da će Aurelijina četvorka Romeo Sušac, Marko Pest-Mundvajl, Filip Josipović i Miron Kobašević nastupati pod stijegom Hrvatske futsal reprezentacije na Futsal Week-u koje će se odigrati od 15. do 20. lipnja u Poreču.

Hrvatska juniorska reprezentacija nalazi se u grupi B s Ukrajinom, Poljskom, i Crnom Gorom. „Futsal Week je naše prvo službeno natjecanje. Kada predstavljate svoju zemlju na nekom natjecanju, očekivanja su uvijek velika te zbog toga očekujem borbu za medalju”, najavio je nastupe u reprezentativnom dresu najbolji hrvatski junior Romeo Sušac.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno