6.8 C
Vinkovci
Utorak, 5. ožujka 2024.

Lapovačka dvorana bila je žarište akrobacija i plesa

Više od autora

- vl promo-

Vinkovci su ugostili Cheerleading natjecanje pod imenom “Vinkovci open” u organizaciji Cheerleading klub Ma&Ko, a oko 400 sudionika nastupilo je u dvije kategorije – Cheerleading dance i Cheerleading perfroming.

Organizatori nisu krili oduševljenje današnjim natjecanjem, ali i samom prilikom za organizaciju ovakvog jednog događaja.

“U Vinkovcima je organizirano po prvi puta i stoga nam je velika čast i zadovoljstvo što smo imali priliku ugostiti toliko natjecatelja i gledatelja nakon pandemije koju smo imali”, rekla je u ime organizatora Antonija Škegro.

Sudačka komisija sačinjena je od tri člana, jedan sudac je iz Amerike, jedna sutkinja nam je iz Sesvetskog Kraljevca te jednu sutkinju iz Zagreba.“U Cheerleading-u su vrlo atraktivne i zahtjevne koreografije gdje već djeca od 12 godina izbacuju svoje vršnjakinje u vis. Što se tiče pom-pom plesa on je zahtjevan što se tiče elemenata poput plesa, okreta i skokova”, pojasnila je Škegro.

U ime grada Vinkovaca natjecanju je nazočila Andrea Vinković pročelnica Upravnog odjela društvenih djelatnosti.

“Kada dođete ovdje uistinu se osjeti jedna prekrasna atmosfera koja vas ponese dok prolazite ovom dvoranom i ovim hodnicima. Napokon da čujemo taj dječji smijeh i dječju graju u našim dvoranama i našim školama. Veliko hvala našem Cheerleading klubu Ma&Ko koji je preuzeo jedan zahtjevan zadatak i organizirao jedno ovakvo natjecanje i vjerujem da će postati tradicija”, istaknula je Vinković.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno