10 C
Vinkovci
Srijeda, 24. travnja 2024.

Mali planinari na vježbama u HGSS-u

Više od autora

- vl promo-
Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr

Planinarsko društvo “Frankopan” nastavlja rad s djecom, pa su tako nakon zajedničkog izleta malih planinara Frankopana i planinarskog društva “Bršljan – Jankovac” takozvanih Legosa, ovaj tjedan održane vježbe u izradi planinarskih uzlova i vježba penjanja na umjetnoj stijeni u stanici HGSS-a Vinkovci.


Dvadeset dvoje djece, polaznika Male (Dječje) planinarske škole, dvoje instruktora, spašavatelja GSSa, planinarski vodič te voditeljice dječje škole, i nastavica, voditeljica vannastavne aktivnosti, svi članovi planinarskog društva Frankopan odradili su vježbu s djecom.
Ovo je druga Dječja planinarska škola, nakon prošlogodišnje škole održane za djecu Rokovaca-Andrijaševaca i Starih Jankovaca, koja je bila ujedno prva u nađoj županiji, ikad održana, ove godine se održava prva Dječja planinarska škola u gradu Vinkovci, a ujesen očekujemo i održavanje Dječje planinarske škole u Babinoj Gredi.
“Ovim putem zahvaljujemo Stanici Hrvatske gorske službe spašavanja Vinkovci na pomoći i suradnji”, poručuju iz Frankopana.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno