10 C
Vinkovci
Utorak, 5. ožujka 2024.

Naš Tin Branković bit će danas najglasniji navijač prijatelju Petru Bočkaju u svojoj Jarmini

Više od autora

- vl promo-
Tihana Papac
Tihana Papachttps://novosti.hr
tihana.papac@novosti.hr

Jarmina, Petar Bočkaj, Dinamo Zagreb i Tin Branković javno se vole.

Pokazala su to danas i dvojica prijatelja u središnjem gradskom parku u Vinkovcima u kojem je onaj veliki Petar Bočkaj, prvotimac zagrebačkih Plavih, izdvojio sat vremena za susret sa starim, malim znancem i zajedničku šetnju s našim Tinom Brankovićem.

Mališan je, podsjetimo, borbom svojih roditelja i njemačkih specijalista, stao na svoje nogice uz pomoć ortoza i tenisica specijalno izrađenih za njegova mala stopala koje je rođenjem u potpunosti načela bolest artrogripoza o čemu smo pisali od početka na našem portalu novosti.hr.

Ciča, radost, šetnja za ručicu i nova perspektiva svijeta u kojoj Tin uživa nakon posljednjih operacija stopala u njemačkom Aschau samo je pojačalo veselje Petrove pratnje koji ga je, kao i uvijek razveselio šarenim darovima.

Najveći navijač stiže danas na utakmicu, a simpatični dvojac za zagrijavanje je iskoristio šetnju središtem Vinkovaca.

“Znam da će Tin doći na utakmicu, jako sam sretan zbog toga, posebno što smo se vidjeli nakon dugo vremena. Tko nema nešto tako u obitelji, ne može ni razumijeti. Ja, nažalost, imam pa mi je Tin postao prijatelj i zauzeo sam se za njega”, kaže ovaj hrvatski nogometaš koji je veliki prijatelj i potpora obitelji Branković na njihovom putu da Tin stane na svoje noge.

“Spremni smo za navijanje, bit ćemo najglasniji, obavezno idemo na utakmicu, a drago nam je što je ona danas u Jarmini koja svake godine priprema za Tina humanitarni dan, još u kombinaciji s našim Petrom Bočkajem koji je Tinu velika podrška, nismo mogli bolje poželjeti”, sretna je majka Vita koja uživa u sinovim prvim koracima uz pomoć ortoza, no svjesna da bez njih to neće biti moguće.


“Konačno da, ali bez njih nikako. Znači cifre su abnormalne. Dobili smo nove ponude. Preko 8000 eura su nove ortoze koje su njemu potrebne da bi mogao hodati,” kaže Tinova mama.

Rezultati su fascinantni. Uz sve operacije, puno vježbe i ustrajnosti obitelji, Tin svijet gleda drugim očima, a rezultat je to i svih naših građana, Vinkovaca i okolice, znanih i neznanih ljudi koji su od sebe odvojili za naše dijete, zahvalna je Vita Branković.

Podsjetimo, u 16 sati, počinje susret 1/16 hrvatskog KUP-a u kojem je NK Borinci domaćin hrvatskom prvoligašu zagrebačkom Dinamu, a u prijateljskoj Jarmini, naš Tin Branković bit će najglasniji navijač svome Petru Bočkaju.

Između ovog dječaka i nogometaša definitivno postoji neraskidiva veza.

 

 

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno