27 C
Vinkovci
Nedjelja, 21. srpnja 2024.

Nola izbacila očekivani EP Negdje između

Više od autora

- vl promo-

Prvim objavljenim singlom ‘Drukčije’ na proljeće 2015. pulska skupina Nola najavila je rad na novom studijskom izdanju, ovih dana objavljenom EP-ju “Negdje između”. Na drugi singl čekalo se gotovo godinu dana, ali nekako potpuno opravdano, pjesma ‘Moj svijet’ tjednima je bila u vrhu najemitiranijih radijskih singlova, jedna od onih koje zaraznom pozitivnom energijom osvajaju na prvo slušanje. Snažnom ljubavnom pjesmom ‘Negdje između’, u kojoj je još jednom do izražaja došao sjajan Gabin vokal i pun i moćan bendovski zvuk, Nola je zakoračila u jesen. Niz uspješnih singlova nastavljen je zimskom ‘Sve bi bilo lakše da je ljeto’, atmosferom zaigranom i optimističnom pjesmom, a onda i aktualnim singlom ‘Vratio si me’ kojim je priča o EP-ju ‘Negdje između’ zaokružena.

‘Nakon albuma Nola Piano počele su emotivno teške godine za nas. Tražili smo se par godina, a bili smo si blizu. Vratili smo se jedan drugome i počela su nam se otvarati vrata. Nove pjesme, novi ljudi, … To vrijeme traženja i otkrivanja skupili smo u ovaj EP i nazvali ga Negdje između. MI smo samo dvoje sretnika koji su našli jedan drugoga.’ (Gabi i Marijan, Nola)

Marijan Jelenić autor je glazbe i producent svih pjesama, Gabrijela Galant Jelenićkoautorica je većina tekstova, dok se za miks i mastering pobrinuo Perica Šuran. Aranžman većine pjesama uz Marijana (akustična gitara) i Gabi (vokal) supotpisuju članovi benda Dean Vitasović (bas gitara) i Robert Slama (bubnjevi). Dizajn omota radio je još jedan Nolin dugogodišnji suradnik – Mauricio Ferlin. Sve pjesme snimljene su u Studiju Partyzan Pula.

EP ‘Negdje između’ potražite u Aquarius Music Shopovima u Zagrebu (Varšavska 13, Branimir centar), putem www.cedeterija.com i drugim boljim glazbenim prodavaonicama.

NOLA: DRUKČIJE [2015]

NOLA: MOJ SVIJET [2016]

NOLA: SVE BI BILO LAKŠE DA JE LJETO [2017]

NOLA: VRATIO SI ME [2017]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno