10 C
Vinkovci
Srijeda, 28. veljače 2024.

Nova pjesma Groovetastic-a popravlja dan

Više od autora

- vl promo-

Predstavljamo novitet koji je začinio naš eter! To je Groovetastic i „Ostani samo ti”, pjesma koja nas diže iz lošeg raspoloženja.

Nakon što su se publici predstavili sjajnim singlom „Ja sam posljednja” s kojim su osvojili slušatelje i zauzeli visoka mjesta na službenoj radijskoj ljestvici HR Top 40, projekt Groovetastic svoj zarazno dobar groove širi novom pjesmom „Ostani samo ti”. Nova pjesma donosi vrlo jasan disco zvuk obogaćen pravim violinama koje je odsvirao Matej Mihaljević. Veliko priznanje za autorski rad grupe Groovetastic došlo je i u obliku remixa, kojeg je za ovaj singl sa zadovoljstvom napravio svjetski poznati producent, DJ i remixer Russell Small (član projekata Freemasons, Phats & Small).


Sabina, Davor i Anđelko su i ovog puta vizualni dio prepustili iskusnoj redateljici Lei Radolfi i snimatelju Valu Puliću, a za video spot su ovaj puta angažirani sjajni mladi hrvatski glumci Igor Kovač i Lucija Alfier, uz gostujuće pojavljivanje Rolanda Budina (Mental Blue). „Dosta planova je za ovu godinu, ali među njima je i album. Nadam se da će do 9. mjeseca biti vani”, kaže nam vokalistica benda Sabina Špoljar.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno