28 C
Vinkovci
Četvrtak, 25. srpnja 2024.

Otvorene prijave za još jedan Aurelia dječji ljetni kamp

Više od autora

- vl promo-
Tihana Papac
Tihana Papachttps://novosti.hr
tihana.papac@novosti.hr

Nakon izvrsne premijere prošle godine, otvorene su prijave za ovogodišnji Aurelia Futsal dječji ljetni kamp koji osim sporta, znanosti i kulture uključuje puno druženja, smijeha i novih prijateljstava!

„Na radost brojnih roditelja, organiziramo sportsko-edukativni kamp koji će trajati od 3. do 21. srpnja., podijeljen u tri termina od po pet radnih dana. Ljetni kamp je otvoren i za djevojčice i za dječake, a osim navedenih vještina, valja istaknuti kako razvija i socijalne vještine djece. Kamp je namijenjen za djevojčice i dječake i vjerujemo kako će kamp još jednom ispuniti svoju svrhu s obzirom na sjajne povratne informacije prošle godine”, najavljuje voditelj akademije, Kristian Šoštar.

FOTO: Aurelia Fusal Akademija

Ono što je roditeljima vrlo važno jest prehrana, a sjajno rješenje po tom pitanju jest ponovno osnovna škola Ivana Mažuranića. U sklopu svoje kuhinje i kantine osigurat će zdrave obroke za sve polaznike ljetnog kampa. Tako će djeci osim sportskih i edukativnih aktivnosti biti osigurani i doručak te ručak.

Broj mjesta je ograničen!

FOTO: Aurelia Fusal Akademija
FOTO: Aurelia Fusal Akademija

„Smatrali smo kako je ovakav sadržaj prijeko potreban u našoj sredini i to se potvrdilo prošle godine kada smo ga premijerno organizirali. Dobili smo sjajne povratne informacije koje su nam potvrdile da s projektom trebamo nastaviti i u budućnosti. Kampom omogućujemo roditeljima da nam povjere svoje dijete u vrijeme kada su obično na radnim mjestima, a njihova djeca će imati sportske i edukacijske aktivnosti u tom periodu. Prošle godine smo imali čak 14 različitih aktivnosti i radionica, a ove godine ćemo imati i par novih radionica. Ukratko, očekuju nas radionice STEM znanosti, medijske kulture, ekologije, pravila ponašanja u prometu i razne druge. Što se sportskog dijela tiče, on nije vezan isključivo za futsal iako smo mi futsal klub. Imati ćemo i treninge tenisa, plivanja, odbojke te univerzalnu školicu sporta”, nabraja Šoštar, a mi dodajemo kako kao ponosan partner naša medijska kuća Novosti i ove godine sudjeluje u druženju s djecom kroz komunikaciju i upoznavanje naša tri medija i puno dobre energije.

FOTO: Aurelia Fusal Akademija
FOTO: Aurelia Fusal Akademija
FOTO: Aurelia Fusal Akademija

„Aurelia Futsal je nositelj ovog sjajnog projekta namijenjenog za djevojčice i dječake rođene između 2011.g i 2016.g., no ne izostaje nam podrške. Grad Vinkovci aktivno je uključen od prve godine, a isto tako i ove, te su podržali našu ideju. Nadalje, Vukovarsko-srijemska županija i Zajednica sportskih udruga Grada Vinkovaca, također su prepoznali važnost ovakvog projekta za djecu. Uz njih, tu su i predstavnici medija poput Novosti i Radio Vinkovaca koji organiziraju radionice u svojim prostorijama te brojni drugi suradnici kojima pokrivamo praktički sva ključna područja. Po okončanju kampa, djeca će dobiti i prigodne pohvalnice uz druga iznenađenja”, najavljuje Kristian Šoštar.

Prijave za ljetni kamp su otvorene, a prva djeca su već upisana. Broj polaznika je ograničen radi kvalitete usluge. Vrlo je važno napomenuti kako će s djecom raditi stručne i educirane osobe koje će biti s njima na svim planiranim aktivnostima.

Ljetni kamp je podijeljen u tri termina i to:

03.07. – 07.07.
10.07. – 14.07.
17.07. – 21.07.

Prijaviti na broj 098/903-5720 (Josip)  uz sve potrebne informacije. Cijena petodnevnog kampa je 90,00 EUR, a za brata ili sestru, odnosno drugo dijete, odobrava se popust od 20€.

FOTO: Aurelia Fusal Akademija

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno