18 C
Vinkovci
Četvrtak, 13. lipnja 2024.

Pobjednici memorijalne utrke “Valens Victorious Race 2020” Kristijan Anđelić i Sanela Raguž

Više od autora

- vl promo-
Željko Komljenović
Željko Komljenović
zeljko.komljenovic@novosti.hr

U organizaciji Sportske udruge građana FCT u subotu, 6. lipnja, u Vinkovcima, srcu Slavonije, održana je jedinstvena i veličanstvena utrka puna izazova i zabave za trkače koji vole razbiti monotoniju.

Riječ je o Memorijalnoj utrci “Valens Victorious Race 2020”, a 72 prijavljenih natjecateljica i natjecatelja trčalo je po slavonskoj prirodi, savladavajući prepreke s ciljem oživljavanja doba najstarijeg grada u Europi Vinkovaca.

Ove godine Memorijalna utrka “Valens Victorious Race 2020” održana je u spomen na tragično poginulog branitelja Nedjeljka Klarića, koji je 15.09.1991. godine poginuo u obrani grada Vinkovaca.

Start i cilj utrke bio je ispred parkirališta bazena Lenije. Staza je bila duga 2,5 kilometara sa 14 pripremljnih prerpeka kojima se natjecateljima “olakšao” put do cilja.

Najuspješniji natjecatelj s vremenom od 8 minuta i 43 sekude bio Kristijan Anđelić iz Retkovaca, inače član AK Maraton Vukovar. Drugo vrijeme od 9 minuta i 15 seknudi postigao je Marko Dabro iz Vinkovaca, član FTC. Samo sekundu sporiji bio je Josip Marković iz Nuštra.


Izdvajamo i tri najsupješnije natjecateljice. Najbolje vrijeme ostvarila je Sanela Raguž iz Jakšića, a 12 minuta i 47 sekundi koliko joj je trebalo da savlada stazu donijelo joj je ukupno 39. mjesto. Mirna Miljević iz Privlake, članica Teakwondo kluba Otok s vremenom 13 minuta i 59 sekundi plasirala se na 48. mjesto, a Milica Bazar iz Vinkovaca s vremenom 26 minuta i 42 sekunde zauzela je 62. mjesto.

Nakon proglašenja pobjednika organizatori organizatori su za sve sudionike na izletištu Sopot, u prostorijama Moto Kluba Vinkovci, organizirali prigodni domjenak.

              

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno