19.6 C
Vinkovci
Nedjelja, 21. srpnja 2024.

Prvim singlom „Sve je protiv nas” vinkovački Sinnersi najavljuju album

Više od autora

- vl promo-

Novo ime na vinkovačkoj sceni jest band „Sinners” kojega čini snažna mlada peteročlana glazbena ekipa. Frontmen i vokal jest Luka Štrbo, drugi vokal je Karlo Lukačević koji svira i gitare, zatim je na bas gitari Hrvoje Bogović, harmoniku i klavijature svira Andrej Činčurak, dok je na bubnjevima Luka Pranjić.

„Sinners je sinonim za energičnost i praćenje najnovijih glazbenih trendova. Istražujemo različite žanrove kako bismo stvorili glazbeno iskustvo koje pulsira sa strašću i originalnošću”, poručili su iz banda na svojoj web stranici sinnersvk.com gdje možete pronaći njihovu autorsku glazbu, covere i repertoar kojega izvode na svojim nastupima. „Široki repertoar prilagođavamo vašim željama, a ukoliko ne želite da se sviraju određeni žanrovi glazbe na vašoj svadbi ili da se neki žanrovi sviraju više nego ostali žanrovi, u dogovoru s vama ispunit ćemo sve vaše želje”, pojasnili su iz banda, a ukoliko imate bilo kakvih pitanja, možete ih lako kontaktirati putem društvenih mreža i kontakta ostavljenog na njihovim stranicama.

Kako sami kažu, band je uspio pronaći svoj put prema estradnom nebu. Imaju autore iz vlastitih redova, odličan produkcijski i video tim. Nedavno su predstavili svoj prvi singl „Sve je protiv nas”, a za kojega su snimili i videospot. Glazbu, stihove i aranžman napisali su Karlo Lukačević i Luka Senčić, snimanje, miksanje i masteriranje napravila je Tvornica zvuka, dok je kompletnu videoprodukciju odradio Leo Suhorski.

Kako su opisali, ovo je ljubavna balada umjerenog tempa u kojoj se već u versu “Znam da ne žališ što sam bez tebe, bez riječi kažeš sve što uvijek slomi me. Još iz navike ruke traže te, tvoje dodire, ispod postelje” može osjetiti atmosfera cijele pjesme, a to je patnja mladića kojeg je ostavila njegova velika ljubav. Njime su ujedno i najavili svoj album prvijenac koji bi trebao ugledati svjetlo dana do kraja ove godine. „Kroz našu autorsku glazbu želimo stvoriti veze s našom publikom. Želimo da se osjećate dijelom našeg glazbenog putovanja, da zajedno doživimo emocije, snove i strasti koje nas pokreću. Stoga vas pozivamo da istražite našu kolekciju autorskih pjesama, da se prepustite glazbi i da zajedno stvaramo nezaboravne trenutke”, poruka je publici ovih ambicioznih glazbenika.

FOTO: sinnersvk.com

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno