24 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 15. srpnja 2024.

Stariji pioniri HNK Vinkovci četvrti na jakom i prestižnom turniru u Međugorju

Više od autora

- vl promo-

Mlađi i stariji pioniri HNK Vinkovci od četvrtka do nedjelje boravili su na prestižnom međunarodnom turniru u Međugorju. S trenerima Hrvojem Tomaševićem, Marijem Balićem i Mihaelom Mustapićem na put je pošlo 32 igrača, a stariji pioniri ostvarili su odličan uspjeh osvojivši četvrto mjesto.

FOTO: HNK Vinkovci

Vinkovačni su u kategoriji starijih pionira u skupini bili s Blatom, Čapljinom i Širokim Brijegom, odigrali su tri neriješene utakmice u kojima nisu primili niti jedan pogodak te su ostvarili plasman dalje. Momčad trenera Tomaševića u četvrtfinalu je prošla Rudeš na penale, a u polufinalu je bolji bio Zadar.

„Nakon plasmana u polufinale, nastao je za nas najveći problem. Istekao nam je hotel i tri sata smo na suncu čekali polufinale. To nas je dosta umorilo, skupili smo snage i Zadar nas je porazio. Odmah nakon utakmice čekao nas je sraz za treće mjesto, do gola je bilo podjednako, ali na kraju smo bili istrošeni i poraženi smo”, kazao je Tomašević dodavši kako je ovo povijesni rezultat te da je sami plasman među četiri najbolje ekipe odličan uspjeh u konkurenciji 16 klubova.

FOTO: HNK Vinkovci

Što se tiče mlađih pionira, oni su svoj put na Hercegovina Cupu završili u subotu u skupini, ali treba napomenuti kako je u vinkovačkom sastavu bilo dosta limača koji su igrali s tri godine starijim igračima. Međutim, odlično je to iskustvo za mlade nogometaše.

Ove godine raspored je uistinu bio natrpan, ali treneri i igrači uspjeli su izdvojiti vrijeme za zajedničko druženje šetnjom kroz grad. Također, svi zajedno su gledali utakmicu između Hrvatske i Španjolske u subotu, a ovoga puta nije bilo vremena za posjetiti Brdo ukazanja.

FOTO: HNK Vinkovci

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno