23 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 15. srpnja 2024.

Tamara Obrovac u novom singlu i spotu donosi tango na istarski!

Više od autora

- vl promo-

m_tamara-obrovac_tango-istrando_singl-spot_ST

Uoči svojih obljetničkih nastupa u Zagrebačkom kazalištu mladih 26. studenog i osječkom kinu Urania dan ranije, Tamara Obrovac i njen Tranhistria ensemble predstavljaju spot za singl ‘Tango istrando’ s aktualnog albuma ‘Canto Amoroso’.

Sam singl ‘Tango istrando’ kratak je, dinamičan i razigran instrumental u kojem je i glas Tamare Obrovac u službi instrumenta. Melodiju za ovu reinterpretaciju tanga kroz prizmu Istre Tamara je, kako kaže, imala dosta dugo u glavi prije nego što ju je zajedno sa svojim sjajnim glazbenicima artikulirala u pjesmu.

Vrckavu i melodioznu skladbu prati i prikladan spot, sniman u maniri nijemih filmova prožetih vizualnim humorom, odnosno gegom.

‘Spot je ležeran i veseo, a kadrovi su snimani u Istarskom narodnom kazalištu te na Pulskim ulicama i trgovima u pauzi između tonske probe i koncerta… Naša se vesela družina lijepo zabavljala tijekom snimanja pa vjerujem da ovaj sasvim nepretenciozan video uradak lijepo ilustrira izreku da su glazbenici kao djeca’  izjavila je Tamara Obrovac.

Režiju i montažu spota potpisuje Don Bobo, a za snimanje su se pobrinuli Josip Pino Ružić i Roberto Ostoni.

TAMARA OBROVAC QUARTET: TANGO ISTRANDO [2016]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno