Slatkoljupci u Vinkovcima došli su na svoje. Tvrtka 7stars koja se ističe po svojim smrznutim desertnim čašicama i monoporcijama raznih okusa, danas je, na radost brojnih obožavatelja, otvorila prvo prodajno mjesto. Naišli smo i provirili što sve nude, a gužva i znatiželjni pogledi dokaz su kako se radi o slasticama koje se ne mogu pronaći baš bilo gdje.

Na vinkovačkoj tržnici, u bloku 9, od danas je smještena mala slatka oaza kojoj ćete teško odoljeti. Posebne torte, kolačići i smrznuti deserti ponuda su koju tvrtku 7stars izdvajaju iz mase, ne samo u Vinkovcima, nego i u cijeloj Slavoniji, a nakon brojnih upita i velike potražnje, za svoje kupce otvorili su trgovinu.

“Kod pokretanja posla najprije smo vozili smrznute deserte hotelima i restoranima. Međutim, jako puno ljudi nam se počelo javljati da im dovozimo na kućnu adresu, dolazili su nam u pogon kako bi kupili proizvode, pa smo odlučili otvoriti maloprodajno mjesto gdje možemo raširiti svoju ponudu i predstaviti sve što imamo i što radimo”, rekla je Marija Čulo, vlasnica tvrtke.

Veselo, ali i radno je danas bilo na otvorenju na kojemu su stvarno zadovoljena i ona najzahtjevnija nepca. Uz degustaciju su predstavili više od 20 originalnih proizvoda, božićne kekse, kolače i torte – ponešto drugačije proizvode nego što inače imaju u ponudi. Tako uz desertne čašice i monoporcije, nude i nove kremaste kolače, truffle od tamne belgijske čokolade, kuglofe punjene raznim kremama, čokoladice s lješnjacima i kokosom, božićne keksiće s mentom i mandarinom.

“Broj zaposlenika je ostao isti i trenutno nas je u tvrtki 11. Pogon nam je blizu, pa si međusobno uskačemo u pomoć – kako u proizvodnji, tako i u prodaji”, pojasnila je Čulo koja nije krila oduševljenje velikom potražnjom. Spomenimo još i kako je trgovina otvorena od utorka do subote, od 7 do 15 sati. Sve slastice i dalje možete naručiti online na web ili Facebook stranici.