33 C
Vinkovci
Četvrtak, 20. lipnja 2024.

U program 29. Festivala glumca uvršteno 19 predstava

Više od autora

- vl promo-
Antonija Periša
Antonija Periša
antonija.perisa@novosti.hr

Ovogodišnji, 29. Festival glumca održat će se u svom redovnom svibanjskom terminu. Počinje sutra, a trajat će do subote, 21. svibnja. Vinkovci su grad domaćin, a predstave će se izvoditi na već dobro poznatim pozornicama u Vukovaru, Županji, Iloku i Otoku.

FOTO: Festival glumca

Izbornik i glumac Davor Svedružić imao je težak zadatak pregledati sve prijavljene predstave kojih se na popisu našlo 73, za Festival je odabrao njih 19, a o najboljima će odlučivati ocjenjivački sud koji čine akademske glumice Perica Martinović, Anita Schmidt i Vanja Ćirić.

Svečanost otvorenja rezervirana je za subotu u 21 sat u Gradskom kazalištu Joze Ivakića u Vinkovcima dok će završna dodjela nagrada i priznanja biti na istom mjestu, 21. svibnja u 18 sati.


Vinkovčani će na sam dan otvorenja, od 21 sat uživati u predstavi kazališta PlayDrama iz Splita „Sretna ne bila“, u režiji Helene Petković, a bogat program predstava koje nas čekaju sljedeći tjedan možete pronaći na službenim mrežnim stranicama Festivala glumca.

Osim izvedbi, na rasporedu je već tradicionalna nedjeljna sveta misa u crkvi sv. Euzebija i Poliona kojoj nazoče glumci, ali i Dan domaćina koji će glumac Filip Radoš imati 19. svibnja od 13 sati u Andrijaševcima.

Ulaznice možete kupiti na blagajni kazališta od ponedjeljka do petka, od 09 do 12 sati,  četvrtkom i petkom i od 18 do 20 sati te sat vremena prije izvedbi. Više informacijama o ulaznicama možete dobiti porukom na mail adresu blagajna@kazaliste-vinkovci.hr ili pozivom na broj telefona 032/338-752 i 091/269-2104.

FOTO: Gradsko kazalište Joze Ivakića

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno