16 C
Vinkovci
Petak, 24. svibnja 2024.

Strujni udar uzrok smrti 62-godišnjakinje iz Andrijaševaca

Više od autora

- vl promo-
Antonija Periša
Antonija Periša
antonija.perisa@novosti.hr

Policijska uprava vukovarsko – srijemska dovršila je očevid u Andrijaševcima, u predjelu Šurakovac, nakon što su 25. svibnja dobili dojavu da je na vikendici tog predjela 62-godišnjakinju usmrtila struja.

S obzirom na sve okolnosti tog događaja, sudski vještak jučer je u Nacionalnoj memorijalnoj bolnici Vukovar proveo obdukciju te utvrdio da je uzrok smrti 62-godišnjakinje zatajenje rada srca uslijed strujnog udara.

Kriminalističkim istraživanjem utvrdili su da je smrtno stradala u srijedu 25. svibnja oko 15 sati u prostorima vikendice koristeći elemente tuša te je pritom došlo do proboja struje na instalaciju tuša i strujnog udara na njeno tijelo, što je za nju bilo smrtonosno.


Policijska uprava vukovarsko-srijemska će nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti posebno izvješće o tom događaju.

Apel građanima: nikako se ne preporučuje nakon tuširanja ili kupanja, dok je tijelo još mokro, koristiti električne uređaje kao što su sušila za kosu. Ako dođe do kontakta s električnim izvorom, struja će poteći kroz tijelo što može uzrokovati oštećenja tkiva, opekline, kome, pa čak i smrt što je nažalost u ovom slučaju bilo kobno za 62-godišnjakinju iz Andrijaševaca.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno